Mamas Публикувано: 25 март, 2025 Публикувано: 25 март, 2025 Здравейте, Нашето пътуване в Калифорния наближава. Букнахме кола от Enterprise, но нямаше опция за детско столче. Имаше всякакви други за хора с увреждания, но не и за столче. Ще пътуваме с внучката - на 4 години. Отиваме при роднини, които ще ни посрещнат първите два дни, но също нямат столче. За първи път ми се случва да няма предложение за детско столче, а не ми се вярва американците да са по-различни в това отношение. Моля за информация за някакъв онлайн магазин за детски стоки, защото роднините не били "много наясно". Другата опция е Амазон, но ми изписва само цена с доставка в БГ и не мога да разбера реално колко ще ни струва.
ivailo_radev Публикувано: 25 март, 2025 Публикувано: 25 март, 2025 преди 8 минути , Mamas каза: Здравейте, Нашето пътуване в Калифорния наближава. Букнахме кола от Enterprise, но нямаше опция за детско столче. Имаше всякакви други за хора с увреждания, но не и за столче. Ще пътуваме с внучката - на 4 години. Отиваме при роднини, които ще ни посрещнат първите два дни, но също нямат столче. За първи път ми се случва да няма предложение за детско столче, а не ми се вярва американците да са по-различни в това отношение. Моля за информация за някакъв онлайн магазин за детски стоки, защото роднините не били "много наясно". Другата опция е Амазон, но ми изписва само цена с доставка в БГ и не мога да разбера реално колко ще ни струва. В Амазон горе избираш "Доставка до" и вкарваш пощенския код на приятелите и се оправят нещата. Да си носите от Европа не става, понеже не са сертифицирани и при проверка може да има глоба. Силно се съмнявам, че някой ще гледа подробно дали е сертифицирана седалката, но при инцидент застраховката първо там ще се хване. Иначе и във всеки Walmart ще има седалка според мен. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега