Прескочи до съдържание

Пътят Камино

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Не намерих подходяща тема, само разхвърляни отзиви и идеи. Та така, за първи път ще ми е Камино, краткия маршрут Сария - Сантяго, 120 км за 5 дни. Не е тежък маршрута, но е постоянен, всеки ден поне по 20 -25 км до следващата алберга. Лятото е топло даже и в Галиция, ще се тръгва рано , около 6.00 ч, преходите са 5-6 часа.  После става жега и не е много за обиколки. Имам билети до и от Мадрид за август, после  влака до Луго и начало на изживяването. Има ли желаещи да се включат в това "страдание," да минат пътя на пилигримите.

Сигурен съм, че има магеланци, изтарашили тоя маршрут.  Нека пишат, да дадат идеи.

Искам целия път, но отпуска няма, така, че се задоволявам с възможното засега. Всеки минал по пътя на пилигримите да се чувства задължен да пише, всичко ще е от полза. А ако има и желаещи да се търкалят с мен по пътеките на Галисия - ех... 🙂 

Пътятт Камино, като знаете, е мрежа от поклоннически пътища на апостол Яков към катедралата в Сантяго де Компостела от цяла Испания. Има десетки пътища, важно е последните 100 км да са пеша.

Редактирано от neuromancer
изтрито празно място
  • Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.