Прескочи до съдържание

Привет и от мен

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Привет и от мен1 Името ми е Иван.

Първото ми съприкосновение със света извън Родината ми беше през далечната 1985г., когато реших да изненадам съпругата /току що сключили брак/ със малко "свадбено" пътешествие. И тъй като подари ред причини трябваше да е през юли избрах Гърция. Малко трудно успяхме да отидем! За незапознатите с тогавашните правила ще поясня. За да идем на организирана / то едва ли можеше по друг начин/ трябваше да вземем ред подписи. Единия от тях беше от председателя на профсъюза, че ще се върнем........!!!! Е и той ми каза: аз от къде да знам дали ще се върнете!!!

Бях се видял в чудо. Е все пак успяхме и си изкарахме чудесно. Посетихме Солун, Кавала и Халкидики/ не помня точно къде/.

Ходил съм в Русия/ два пъти/: Петербург и Москва. Втория път беше нещо като командировка от ВМЕИ и освен гореспоменатите градове бяхме и една седмица в Рига и един ден в Талин. Това беше през 1989г. Голяма гордост изпитахме тогава с колегите, когато видяхме около 100 метра опашка за български сапуни и паста за зъби. Впрочем тогава едва си купихме чай, а сапун изобщо отказаха да ни продадат, тези неща бяха с купони. Ние естествено нямахме такива.

Години по-късно отново се събуди мерака ни за пътуване. Ходихме отново в Гърция, остров Корфу и по Гергьовден на следващата на о. Тасос. Хареса ни, но нещо организираните екскурзии не ни бяха много О'к.

Същата година когато бяхме на о.Тасос си направихме самостоятелно пътуване до Истанбул и но допадна много.

И от тогава не пропускаме година без пътуване до някъде, дано все така да е!

Посетихме Венеция, Рим, а 2011 бяхме за 10 дни в Барселона и на почивка в Салоу. Миналата година посетихме Будапеща. Между другото там съм бил три пъти: два в командировка и един път със съпругата. Там си спечелихме и точки от програмата на клуб Carlson над 161000, за която научих от Георги  и му благодаря много.

В командировка съм бил и в едно малко градче в Румъния/ където живеят само етнически унгарци и се чува само унгарска реч/ и в Глазгоу.

За тази година/ само котка да не ни мине път/ планираме около 6 пълни дни в Париж.

Редактирано от Ivan Todorov
  • Харесвам 1
Публикувано:

Добре дошъл. Пожелавам и да излезнете от Европа скоро, а за радисънската промоция всички стискаме палци да се появи пак и тая година :)

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.