Polina Публикувано: 31 март Публикувано: 31 март Хайде! Хайде да ви видя всички през април. Знаете си, че ще е в четвъртък, не знаете само кой, но и това ще ви напиша. Мястото е оШипка на ул. Будапеща. А най-обичам като им се обадя за резервация да чуя Липсваше ми, не сме чували скоро... Е, сигурна съм, че на вас аз не съм ви липсвала, но може би сбирките са..., а може и те да не са. Не знам. Но хайде, записвайте се! Краен срок е девети април, четири слетобед, защото сбирката ще е на десети април от осемнадесет часа. Вие сте наред! 🙂 Спск: 1. Oshko 2. Antigona 3. master_of_germs 4. Яничка +1 5. stotan 6. домосед 7. MayaS 8. IvoS 9. Tedy 10. Bella A 11. Alexander 12. bronco 13. Cherry 14. stotan 15. lyusi +1 16. Anna Kalinovska 17. Роми 18. Izida 19. deyan 20. Lirea 21. mary_shery 22. polyglota80 23. lisska_99 24. makler 25. Георги 26. Roberto Baggio+1 27. Фил 28. kakadu 29. Миланка 30. peterpup 31. Dian 32. violeta 33. palioto+1 34. wilks 35. Polina. 3 6
Monika_Koko Публикувано: 31 март Публикувано: 31 март Ех, чаках с нетърпение сбирката, ноооо важни дела самолетни и пътешествени ме лишават от тази възможност. Да си изкарате прекрасно! 5 1
Брани Публикувано: 31 март Публикувано: 31 март Няма да мога да дойда 😞 Но ще вербувам агенти сред присъстващите! (Със сигурност поне трима и после ще сравня докладите) … 2 1 1
Antigona Публикувано: 31 март Публикувано: 31 март Ще ми е приятно да се запозная с присъстващите магеланци 🥰 7
master_of_germs Публикувано: 31 март Публикувано: 31 март Идвам, но по старо неписано правило в ден със сБирка до 19 ч имам студенти, така ще че се включа малко по-късно. 😉 4
Lyubina Публикувано: 31 март Публикувано: 31 март Е, на 9-ти тръгвам на изток (от София) и се прибирам чак другия понеделник. Точно си помислих чи може и до успея след година суша. 1
MayaS Публикувано: 31 март Публикувано: 31 март Не само сБирките ни липсват но най-вече ти. И като знам, че после суша до есента, още сега с @IvoS тръгваме към О!Шипка за да сме сигурни, че до 10.04 18:00 ще сме стигнали. 😆 8 1
Polina Публикувано: 31 март Автор Публикувано: 31 март преди 2 часа, Lyubina каза: Е, на 9-ти тръгвам на изток (от София) и се прибирам чак другия понеделник. Точно си помислих чи може и до успея след година суша. Мислех да е на 9-ти сбирката, факт! Обаче се сетих, че е празника на медицинския работник и това веднага я премести ден напред. Пък и да не си развалям традицията да е в друг ден, а не в четвъртък. 🙂 4 1
Костов Публикувано: 31 март Публикувано: 31 март По това време ще съм във Велинград. Имам пари, угаждам си. 😏😂 И Expidia е готин сайт. 4 6
MayaS Публикувано: 1 април Публикувано: 1 април преди 10 часа, Polina каза: Мислех да е на 9-ти сбирката, факт! Обаче се сетих, че е празника на медицинския работник и това веднага я премести ден напред. Пък и да не си развалям традицията да е в друг ден, а не в четвъртък. 🙂 На 7 е празника, не на 9. 3 1
Брани Публикувано: 1 април Публикувано: 1 април преди 11 часа, Polina каза: Мислех да е на 9-ти сбирката, факт! Обаче се сетих, че е празника на медицинския работник и това веднага я премести ден напред. Пък и да не си развалям традицията да е в друг ден, а не в четвъртък. 🙂 Направи сбирка някой път в петък. В моя случай сега щеше да ми е идеално, а и така ще се отървем от малко от "уикенд-забежките" 🙂 5
Дани Магелани Публикувано: 1 април Публикувано: 1 април преди 12 часа, Костов каза: По това време ще съм във Велинград. Имам пари, угаждам си. 😏😂 И Expidia е готин сайт. Велинград! Давай по-скромно! Отиди до Малдивите! 8
Alexander Публикувано: 1 април Публикувано: 1 април Малко, но от най-сериозните са се записали като гледам. И аз ще дойда 2
Anna Kalinovska Публикувано: 2 април Публикувано: 2 април Разбира се, че идвам, ако в този четвъртък в графика ми пише София..
bronco Публикувано: 2 април Публикувано: 2 април На 31.03.2025 г. в 16:28, Брани каза: Няма да мога да дойда 😞 Но ще вербувам агенти сред присъстващите! (Със сигурност поне трима и после ще сравня докладите) … Записвам се! 3 1
Брани Публикувано: 2 април Публикувано: 2 април преди 34 минути , bronco каза: Записвам се! Записвай СИ … 1 1 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега