MayaS Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април Ако напиша, че ще има торта за рождения ден на Магеланци, дали ще се размърда активността? 1 1 5
Дани Магелани Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април преди 6 минути , MayaS каза: Ако напиша, че ще има торта за рождения ден на Магеланци, дали ще се размърда активността? Работен ден е. 1
Polina Публикувано: 7 април Автор Публикувано: 7 април преди 10 минути , Дани Магелани каза: Работен ден е. В 95% от случаите е работен ден. Активността в магеланци е в последният момент. 🙂 2
Яничка Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април преди 1 час, MayaS каза: Ако напиша, че ще има торта за рождения ден на Магеланци, дали ще се размърда активността? Аз ще се мултиплицирам :) 3
Lyubina Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април Аз и без торта бих дошла, но (за разлика от Яничка 😉 ) не мога да се мултиплицирам. Та по това време или ще съм в Нова Загора (на празник с приятели) или някъде малко по-на-изток. 1 1
palioto Публикувано: 9 април Публикувано: 9 април Записвам се и аз +1 малък магеланец. Ако не е късно?
Пътувко Публикувано: 9 април Публикувано: 9 април Привет! Как искам да ви видя, но ще ми е трудно организационно. На вас весело, пък ако стане чудо ще пиша 🙂 1
Polina Публикувано: 9 април Автор Публикувано: 9 април Който се записал - записал! Резервацията е потвърдена. Утре в осемнадесет часа на уреченото място. 1 1
Брани Публикувано: 10 април Публикувано: 10 април Тъкмо тръгнахме с Императора и бойната група от Бургас и ако няма трафик по хиперпространствените маршрути, може да намина и аз. 2 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега