Яничка Публикувано: 10 април, 2025 Публикувано: 10 април, 2025 преди 38 минути , Брани каза: ако няма трафик по хиперпространствените маршрути, може да намина и аз. Ако е зле трафикът, може и друг път :) 1
bronco Публикувано: 10 април, 2025 Публикувано: 10 април, 2025 преди 2 часа, Брани каза: Тъкмо тръгнахме с Императора и бойната група от Бургас и ако няма трафик по хиперпространствените маршрути, може да намина и аз. Записвам си!
MayaS Публикувано: 10 април, 2025 Публикувано: 10 април, 2025 Чудесна сбирка както винаги. Да бъдем още мого години по 12. 19 17
Миланка Публикувано: 10 април, 2025 Публикувано: 10 април, 2025 Благодарим на @Polinaза сбирката, на @MayaS и @IvoS за тортите, и на всички които снимаха и публикуваха. 15
Polina Публикувано: 11 април, 2025 Автор Публикувано: 11 април, 2025 Чудна сбирка се получи! Както винаги или почти! 🙂 Благодаря ви, че дойдохте. Благодаря и на Мая, която внесе допълнителна сладост към вечерта с разкошна торта! Пяхме дори песни и въобще със седмица закъснение отбелязахме подобаващо рожденият ден на форума, който навлиза вече в своето тийнейджърство. Желая Ви весели празници и светли дни! 14 6 10
Tedy Публикувано: 11 април, 2025 Публикувано: 11 април, 2025 Страхотна сбирка, както винаги! Поли, благодаря за организацията! Майче, Иво, все такива прекрасни поводи за почерпка да имате! Тортата беше много вкусна! 5 1
Гост Публикувано: 11 април, 2025 Публикувано: 11 април, 2025 Минавам само да кажа, че изисквам още лайкове на моята снимка …
polyglota80 Публикувано: 11 април, 2025 Публикувано: 11 април, 2025 Благодаря на организаторите за сбирката, не бях идвал досега 🙂 5
Bella A Публикувано: 20 юли, 2025 Публикувано: 20 юли, 2025 Вече няма да се събираме в О Шипка на Будапеща, затварят заведението от утре. 4 2
Anna Kalinovska Публикувано: 21 юли, 2025 Публикувано: 21 юли, 2025 @Polina ще трябва да измисли друго достойно да ни събира място. преди 17 часа, Bella A каза: Вече няма да се събираме в О Шипка на Будапеща, затварят заведението от утре. 1
Antigona Публикувано: 21 юли, 2025 Публикувано: 21 юли, 2025 Не съм посещавала, но когато минавам все виждам много хора в заведението / то по-скоро чувам, че е зад оградата 😃. В гугъл мапс има добри отзиви. София център, ул. „Лайош Кошут“ 34, " Дядото". 1
Гост Публикувано: 21 юли, 2025 Публикувано: 21 юли, 2025 Аз вярвам в способностите на @Polina да намери нов подходящ дом за официалните софийски сбирки!
Polina Публикувано: 21 юли, 2025 Автор Публикувано: 21 юли, 2025 Надявам се, да излезе подходящо място за нашите бъдещи срещи. Идеи имам, разбира се, но приемам и други. Не търся ултра луксозно заведение, дори напротив. Нещо с централна локация и място, защото все пак не се събираме малко Магеланци, а не искам да се прескачаме и искам да е нещо уютно и непретенциозно. Изключвам всяквите модерни фюжън ресторанти итн подобни. Няма да е Уго, защото ми лъха студенина от него, вероятно няма и да е Дивака (тук има малка вероятност да опитаме, но малка). Просто ми трябва време... Ще има място. Почивайте си, лято е... Мислете как да се разхладите, заредете хладилника с достатъчно диня и бира... Поздрави! 17 7
Дани Магелани Публикувано: 21 юли, 2025 Публикувано: 21 юли, 2025 Остерията (и пицария) на бул. В. Левски 45 в градината. Достатъчно голяма е 2 1
Polina Публикувано: 21 юли, 2025 Автор Публикувано: 21 юли, 2025 преди 4 часа, Дани Магелани каза: Остерията (и пицария) на бул. В. Левски 45 в градината. Достатъчно голяма е Градина през зимата, не ми се вярва да е подходящо. Последно там беше мистър Пица, нали? 1
Йосиф Милчов Публикувано: 21 юли, 2025 Публикувано: 21 юли, 2025 Ако говорим за пицария, какво мислите за Franco's Pizza, да Орлов мост.
Polina Публикувано: 21 юли, 2025 Автор Публикувано: 21 юли, 2025 Как си представяш 30-40 човека на куп в тая пицария? Аз не си го представям. А 70-80? И особено след като хапнем и почнем да си ставаме от местата, за да видим тоя или оня... За значително по-малко хора е ок, за нас не мисля. 4
Gentleman Basta Публикувано: 21 юли, 2025 Публикувано: 21 юли, 2025 преди 3 часа, Йосиф Милчов каза: Ако говорим за пицария, какво мислите за Franco's Pizza, да Орлов мост. Няколко причини да не става - искахме да се съберем екипа около Коледа (12тина човека) и отказаха такава голяма група да резервират (на Гоце Делчев даже не приемат резервации). Заведението си има оскъдно меню и кажи-речи само пици има. Като цяло от едно време моделът им е да сядаш, да си изяждаш пицата и да си тръгваш (навремето даже при резервация даваха слот час и половина, а след това те гонят заради следваща резервация) 2
Дани Магелани Публикувано: 21 юли, 2025 Публикувано: 21 юли, 2025 преди 6 часа, Polina каза: Градина през зимата, не ми се вярва да е подходящо. Последно там беше мистър Пица, нали? Не е така. С отварящ се покрие е. Но зимата е топло. Иди и го виж.
Antigona Публикувано: 22 юли, 2025 Публикувано: 22 юли, 2025 14 hours ago, Polina said: Как си представяш 30-40 човека на куп в тая пицария? Аз не си го представям. А 70-80? И особено след като хапнем и почнем да си ставаме от местата, за да видим тоя или оня... За значително по-малко хора е ок, за нас не мисля. https://maps.app.goo.gl/BV4DetMywfMuhcwB8 2
Lorette Публикувано: 13 август, 2025 Публикувано: 13 август, 2025 Здравейте! Искам да попитам за кога планирате следваща сбирка? Поздрави в километри! 🙂
Гост Публикувано: 13 август, 2025 Публикувано: 13 август, 2025 @Polina, предполагам наесен с песен? 🙂
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега