Прескочи до съдържание

Сбирка на по бирка през април

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 38 минути , Брани каза:

ако няма трафик по хиперпространствените маршрути, може да намина и аз.

Ако е зле трафикът, може и друг път :)

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Брани каза:

Тъкмо тръгнахме с Императора и бойната група от Бургас и ако няма трафик по хиперпространствените маршрути, може да намина и аз.

Записвам си!

Публикувано:

Чудна сбирка се получи! Както винаги или почти! 🙂 Благодаря ви, че дойдохте. 

Благодаря и на Мая, която внесе допълнителна сладост към вечерта с разкошна торта! Пяхме дори песни и въобще със седмица закъснение отбелязахме подобаващо рожденият ден на форума, който навлиза вече в своето тийнейджърство. 

Желая Ви весели празници и светли дни! 

• Харесвам 14
  • Благодаря 6
  • Браво 10
Публикувано:

Страхотна сбирка, както винаги! Поли, благодаря за организацията! Майче, Иво, все такива прекрасни поводи за почерпка да имате! Тортата беше много вкусна! 

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
  • 3 месеца по-късно ...
Публикувано:

@Polina ще трябва да измисли друго достойно да ни събира място.

преди 17 часа, Bella A каза:

Вече няма да се събираме в О Шипка на Будапеща, затварят заведението от утре. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Не съм посещавала, но когато минавам все виждам много хора в заведението / то по-скоро чувам, че  е зад оградата 😃. В гугъл мапс има добри отзиви.   София център, ул. „Лайош Кошут“ 34, " Дядото".

• Харесвам 1
Публикувано:

Надявам се, да излезе подходящо място за нашите бъдещи срещи. Идеи имам, разбира се, но приемам и други. Не търся ултра луксозно заведение, дори напротив. Нещо с централна локация и място, защото все пак не се събираме малко Магеланци, а не искам да се прескачаме и искам да е нещо уютно и непретенциозно. Изключвам всяквите модерни фюжън ресторанти итн подобни. Няма да е Уго, защото ми лъха студенина от него, вероятно няма и да е Дивака (тук има малка вероятност да опитаме, но малка). Просто ми трябва време... Ще има място.

Почивайте си, лято е... Мислете как да се разхладите, заредете хладилника с достатъчно диня и бира... 

Поздрави! 

• Харесвам 17
  • Благодаря 7
Публикувано:
преди 4 часа, Дани Магелани каза:

Остерията (и пицария) на бул. В. Левски 45 в градината. Достатъчно голяма е 

Градина през зимата, не ми се вярва да е подходящо. Последно там беше мистър Пица, нали?

• Харесвам 1
Йосиф Милчов
Публикувано:

Ако говорим за пицария, какво мислите за Franco's Pizza, да Орлов мост.

Публикувано:

Как си представяш 30-40 човека на куп в тая пицария? Аз не си го представям. А 70-80? И особено след като хапнем и почнем да си ставаме от местата, за да видим тоя или оня... За значително по-малко хора е ок, за нас не мисля. 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 3 часа, Йосиф Милчов каза:

Ако говорим за пицария, какво мислите за Franco's Pizza, да Орлов мост.

Няколко причини да не става - искахме да се съберем екипа около Коледа (12тина човека) и отказаха такава голяма група да резервират (на Гоце Делчев даже не приемат резервации). Заведението си има оскъдно меню и кажи-речи само пици има. Като цяло от едно време моделът им е да сядаш, да си изяждаш пицата и да си тръгваш (навремето даже при резервация даваха слот час и половина, а след това те гонят заради следваща резервация)

• Харесвам 2
Дани Магелани
Публикувано:
преди 6 часа, Polina каза:

Градина през зимата, не ми се вярва да е подходящо. Последно там беше мистър Пица, нали?

Не е така. С отварящ се покрие е. Но зимата е топло. Иди и го виж.

Публикувано:
14 hours ago, Polina said:

Как си представяш 30-40 човека на куп в тая пицария? Аз не си го представям. А 70-80? И особено след като хапнем и почнем да си ставаме от местата, за да видим тоя или оня... За значително по-малко хора е ок, за нас не мисля. 

https://maps.app.goo.gl/BV4DetMywfMuhcwB8

• Харесвам 2
  • 3 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.