Яничка Публикувано: 10 април Публикувано: 10 април преди 38 минути , Брани каза: ако няма трафик по хиперпространствените маршрути, може да намина и аз. Ако е зле трафикът, може и друг път :)
bronco Публикувано: 10 април Публикувано: 10 април преди 2 часа, Брани каза: Тъкмо тръгнахме с Императора и бойната група от Бургас и ако няма трафик по хиперпространствените маршрути, може да намина и аз. Записвам си! 1
MayaS Публикувано: 10 април Публикувано: 10 април Чудесна сбирка както винаги. Да бъдем още мого години по 12. 18 17
Миланка Публикувано: 10 април Публикувано: 10 април Благодарим на @Polinaза сбирката, на @MayaS и @IvoS за тортите, и на всички които снимаха и публикуваха. 14
Polina Публикувано: 11 април Автор Публикувано: 11 април Чудна сбирка се получи! Както винаги или почти! 🙂 Благодаря ви, че дойдохте. Благодаря и на Мая, която внесе допълнителна сладост към вечерта с разкошна торта! Пяхме дори песни и въобще със седмица закъснение отбелязахме подобаващо рожденият ден на форума, който навлиза вече в своето тийнейджърство. Желая Ви весели празници и светли дни! 13 6 10
Tedy Публикувано: 11 април Публикувано: 11 април Страхотна сбирка, както винаги! Поли, благодаря за организацията! Майче, Иво, все такива прекрасни поводи за почерпка да имате! Тортата беше много вкусна! 5 1
Брани Публикувано: 11 април Публикувано: 11 април Минавам само да кажа, че изисквам още лайкове на моята снимка … 1
polyglota80 Публикувано: 11 април Публикувано: 11 април Благодаря на организаторите за сбирката, не бях идвал досега 🙂 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега