Прескочи до съдържание

От една до 6 седмици в Нигерия и Сие?

Anna Kalinovska

Препоръчани мнения

Публикувано:

Няма да се бавя да ви споделя, в каква посока ми хвръкна чивията днес: Нигерия, Nov-Jan dry season 2026 г.

И като погледнах картата, защо пък да е само Нигерия?! Околните държави също са интресни. 

И може да се откарат 3 африкански месеца; честно казано, бих стигнала и до Руанда и Уганда..., уфф, и до Сомалия...

В Едо има бивак на разположение - в нигерийско семейство, потвърдено ми е; може междувременно и за Лагос да се намери.

Ако има някой навит на подобно приключение, нека даде знак, за да почнем конкретни планове.

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Пак се заплеснах по картата на Нигерия и околните страни от Западна Африка. И като става дума за пътешествия, тутакси ми Фръква чивията в разни посоки.. Като гледам, човек може да си завре носа в поне още 13 държави, ей така, пътьом... - от Сенегал, през Буркина Фасо, ЦАР, Южен Судан, ДРК, Уганда, Руанда, Кения, Сомалия, до Мозамбик - без да съм изброила Всички възможни.. В Нигерия има наличен бивак във фамилията на моята Blessing; другаде, вярвам, ще се намери нещо угодно.

Цяло лято в Африка би ли стигнало @Здравко Ангел? (лично аз мога между Горен Мустанг, май, и Бутан, септември 2026 г.)

Още някой Луд да ми акомпанира на Възкресение? 

Здравко Ангел
Публикувано:
преди 7 часа, Anna Kalinovska каза:

Пак се заплеснах по картата на Нигерия и околните страни от Западна Африка. И като става дума за пътешествия, тутакси ми Фръква чивията в разни посоки.. Като гледам, човек може да си завре носа в поне още 13 държави, ей така, пътьом... - от Сенегал, през Буркина Фасо, ЦАР, Южен Судан, ДРК, Уганда, Руанда, Кения, Сомалия, до Мозамбик - без да съм изброила Всички възможни.. В Нигерия има наличен бивак във фамилията на моята Blessing; другаде, вярвам, ще се намери нещо угодно.

Цяло лято в Африка би ли стигнало @Здравко Ангел? (лично аз мога между Горен Мустанг, май, и Бутан, септември 2026 г.)

Още някой Луд да ми акомпанира на Възкресение? 

В някои от тези държави не е много сигурно да се пътува (Буркина Фасо, ЦАР, Южен Судан, ДРК, Сомалия), ама може да се пробваш например в Кения, Руанда и Уганда, там има и обща виза за трите държави. Може да комбинираш и Мавритания, Сенегал и Гамбия. А пък ако държиш на Нигерия, може да я вържеш с Бенин, Того и Гана, беше ни спокойно като бяхме и мисля, че може да си се оправиш сама.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.