Прескочи до съдържание

PayZ и Flykk - предплатени Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 часа, pepsii каза:

а аз чакам още физическата карта , поръчана края на Април . Вашите за колко време дойдоха?

Моята пристигна 10 дни по-рано , тоест около 2 седмици , направо до адреса ми -

Извлечението от банката го изпратих в PDF формат.

• Харесвам 2
Публикувано:

Айде и аз да питам, свалям си приложение и после си правя регистрацията.

После мисля да заявя Payz plus (Дайнърс) виртуална и физическа в евро.

Най-вероятно ще пусна за ирландски IBAN, но видях, че ще се забавя с верификацията.

Мисля да я зареждам с Revolut. След това започвам да дебна сайтовете (ирландски, датски и т.н.)

А за да ползвам салоните, тук не разбрах трябва да се доплати или? ....

Публикувано:

Остана ми малко свободно време и реших и аз да се сдобия с Payz... Верификацията стана почти веднага с извлечение от Revolut, дотук добре. Обаче не мога да разбера откъде да си го заявя този ирландски IBAN, моля някой да ме насочи -.- Да не би проблемът да е че по инерция сложих основната валута да е в лева?

• Харесвам 1
Мирослав Василев
Публикувано:
преди 23 минути , PolinaS каза:

Остана ми малко свободно време и реших и аз да се сдобия с Payz... Верификацията стана почти веднага с извлечение от Revolut, дотук добре. Обаче не мога да разбера откъде да си го заявя този ирландски IBAN, моля някой да ме насочи -.- Да не би проблемът да е че по инерция сложих основната валута да е в лева?

Ирландския IBAN се вижда като цъкнеш на Deposit и кликнеш на bank transfer. Валутата трябва да е евро, поне така мисля.

Мисля, че можеш да си отвориш една сме в евро, въпреки че основната ти е в лева. 

@Иван Попов в картата е включено безплатно членство в Priority pass, но няма безплатни посещения. Ето тук е обяснено.

• Харесвам 2
  • Благодаря 2
Публикувано:
преди 19 минути , Мирослав Василев каза:

Ирландския IBAN се вижда като цъкнеш на Deposit и кликнеш на bank transfer. Валутата трябва да е евро, поне така мисля.

Мисля, че можеш да си отвориш една сме в евро, въпреки че основната ти е в лева. 

Благодаря, успях! Май много бързах и апът още не беше разбрал че съм минала верификацията преди. Открих си сметка в евро и тя се свърза с ирландския IBAN и с поръчаните виртуална и физическа Plus карти.

Тъй като нямам пари в момента в Revolut и не ми се зареждаха, пуснах едни 2 евро със Sepa превод от iCard,  но не инстантния, за да видя кога ще се появят, сега чакам.

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз се регистрирах сега, нито мога да си зареди сега акаунта, нито да си поръчам карта (може би първо трябва да ми видят документите и тогава) даде ми словашки IBAN, защо така не знам..... 

Нещо имам проблем май с моя акаунт и ще им пиша. За колко време става одобряването, дано да не ме бавят много.

Публикувано:
преди 2 часа, Иван Попов каза:

Аз се регистрирах сега, нито мога да си зареди сега акаунта, нито да си поръчам карта (може би първо трябва да ми видят документите и тогава) даде ми словашки IBAN, защо така не знам..... 

Нещо имам проблем май с моя акаунт и ще им пиша. За колко време става одобряването, дано да не ме бавят много.

И при мен по подразбиране е словашка сметка. Верификацията беше за няколко дни 4-5!  Но при теб може да е бързо.

• Харесвам 1
Публикувано:

Важно е адресът по лична карта, този който е въведен в приложението (и не може да се сменя веднъж въведен) и на сметката/извлечението да съвпадат. Верификацията минава за няколко часа.

С доставките на физическата карта е малко странно  - моята дойде с 20 дни закъснение (трябваше да е до 2 май, дойде на 21), докато приятел поръчал след мен я получи в началото на май.

• Харесвам 2
Публикувано:

Вече съм верифициран до Silver. 

Първо им изпратих от Fibank документ за откриване на еврова сметка и не стана, поне така ми отговориха в имейл. 

След това им изпратих сканирана фактура от виваком и пак ми казаха, че не става и този документ, накрая им изпратих pdf фактурата от виваком оригинал и така стана.

Сега ще видя да направя за поръчка на карта. 

Ама така и не разбрах защо съм със сметка на Словашки IBAN..... 😇

• Харесвам 1
Публикувано:

Успях да си извадя веднага виртуалните карти (Мастеркард - зелената карта и Дискавър/Дайнърс - черната карта). Поръчах и физическите, в момента се без такса за доставка, виждам, че срокът е до 24 юни ама аз не бързам. Извадих си и собствен IBAN (Ирландски) към акаунта и така зарежданията са моментални.

Преводът от Револют по собствения IBAN дойде за две/три секунди по ирландския IBAN. 

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, Иван Попов каза:

Успях да си извадя веднага виртуалните карти (Мастеркард - зелената карта и Дискавър/Дайнърс - черната карта). Поръчах и физическите, в момента се без такса за доставка, виждам, че срокът е до 24 юни ама аз не бързам. Извадих си и собствен IBAN (Ирландски) към акаунта и така зарежданията са моментални.

Преводът от Револют по собствения IBAN дойде за две/три секунди по ирландския IBAN. 

Как изкара ирландския, че аз нещо не виждам от къде да го поискам?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , Mistela каза:

Как изкара ирландския, че аз нещо не виждам от къде да го поискам?

Веднага след верификацията ми се появи и ирландския IBAN, поне при мен така беше, a в началото беше само словашкият IBAN.

А ти направи ли верификация?

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 7 часа, Иван Попов каза:

Веднага след верификацията ми се появи и ирландския IBAN, поне при мен така беше, a в началото беше само словашкият IBAN.

А ти направи ли верификация?

Открих го, имала съм и аз.

• Харесвам 2
Публикувано:

Докладвам и аз - този път не избрах “easy bank transfer”, а Bank deposit в ирландския ИБАН. Изпратих през Револют и дойде на секундата. 

Сега ще пазарувам пак през last minute. Засега е супер Payz - отстъпки + кеш бек на всички трансакции… доста добре 😀

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 4 часа, Romana каза:

Да се оплача - Payz Plus никъде не мина във Франция. 😔

Diners не е много популярен във Фрснция. Не е проблем специфично на  payz

• Харесвам 1
Публикувано:

Вашите карти на Дайнърс в лв или евро са?

Прехвърлих си пари, пише депозит в лв, но Дайнърса е в евро,

мога ли да си открия Дайнърс и в лв към левовият акаунт?

Публикувано:
преди 3 часа, Mistela каза:

Вашите карти на Дайнърс в лв или евро са?

Прехвърлих си пари, пише депозит в лв, но Дайнърса е в евро,

мога ли да си открия Дайнърс и в лв към левовият акаунт?

Не

• Харесвам 1
Публикувано:

Благодатя на всички за споделената информация. Отворих си и аз акаунт в PayZ - верифицираха ме за секунди с лична карта и револют извлечение. Добавих и ирландския айбан. Направих превод от револют към ирландския айбан вчера, но 1 ден по-късно още не е пристигнал 😞 гледам, че пишете, че пристига на секундата. Бъркам ли някъде, дали да пиша на съпорта или да бъда по-търпелива? 

Публикувано:

И аз вчера наредих Сепа превод от ТBI към ирландския айбан. Друг път пристига за няколко минути до часове, а сега все още го няма. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Pepi Popova каза:

Благодатя на всички за споделената информация. Отворих си и аз акаунт в PayZ - верифицираха ме за секунди с лична карта и револют извлечение. Добавих и ирландския айбан. Направих превод от револют към ирландския айбан вчера, но 1 ден по-късно още не е пристигнал 😞 гледам, че пишете, че пристига на секундата. Бъркам ли някъде, дали да пиша на съпорта или да бъда по-търпелива? 

Зависи по кое време е направен превода!Аз направих след 17:00 часа българско време и ми пристигна на по-следващия ден(повече от 40 часа).

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.