Argentique Публикувано: 8 юни Публикувано: 8 юни преди 58 минути , adreno каза: А защо зареждаш пейз с карти, вместо с превод по ирландския ИБАН от Револют, ТБИ или нещо подобно? От месеци до днес не ми се е налагало да купувам билети (имах предостатъчно) и явно още не съм чела всички подробности в темата за Payz. Най-разумно от интерфейса ми се стори да добавя карта. То пък може ли всичко да е сложно...! 😄
adreno Публикувано: 8 юни Публикувано: 8 юни преди 2 часа, Argentique каза: От месеци до днес не ми се е налагало да купувам билети (имах предостатъчно) и явно още не съм чела всички подробности в темата за Payz. Най-разумно от интерфейса ми се стори да добавя карта. То пък може ли всичко да е сложно...! 😄 С Payz разумното е неработоспособно 😄 Прави трансфер от Револют по ирландския IBAN, но за да имаш достъп до него първо направи превод по словашкия, за да те верифицират (отнема до два дни) 2 1
Argentique Публикувано: 9 юни Публикувано: 9 юни преди 14 часа, adreno каза: С Payz разумното е неработоспособно 😄 Прави трансфер от Револют по ирландския IBAN, но за да имаш достъп до него първо направи превод по словашкия, за да те верифицират (отнема до два дни) Благодаря, ще се пробвам. Всъщност при Револют се прави опит за теглене на 0,01€ за верификация, но Р. го отхвърля, защото вижда ecoPayz като gambling merchant.
Георги Матеев Публикувано: 9 юни Публикувано: 9 юни преди 14 часа, adreno каза: Прави трансфер от Револют по ирландския IBAN, но за да имаш достъп до него първо направи превод по словашкия, за да те верифицират (отнема до два дни) Никога не съм правил превод по словашкия IBAN, но още отначало в Payz добавих (и впоследствие изтрих) кредитна карта (iCard credit се прие), което явно е послужило като верификация. И веднага имах достъп до ирландския IBAN. 1
SteFanoV Публикувано: Вторник в 09:52 Публикувано: Вторник в 09:52 На 8.06.2025 г. в 18:48, adreno каза: Прави трансфер от Револют по ирландския IBAN, но за да имаш достъп до него първо направи превод по словашкия, за да те верифицират (отнема до два дни) И аз никога не съм правил превод по словашкия IBAN. Просто след като минеш верификация по един от възможните начини (може да се изпрати фактура от сметка, на която фигурира адрес по лична карта), получаваш и личен ирландски IBAN. От Револют към него, благодарение на SEPA Instant, нещата става за секунда-две.
Argentique Публикувано: Вторник в 10:12 Публикувано: Вторник в 10:12 преди 17 минути , SteFanoV каза: Просто след като минеш верификация по един от възможните начини (може да се изпрати фактура от сметка, на която фигурира адрес по лична карта), получаваш и личен ирландски IBAN. Сметката ми за ток беше одобрена, но имам само опция за зареждане чрез словашки IBAN (и банкови карти, които ни една не ми приема), така че не е толкова просто. 😄 Скоро няма да ми трябва билет, но като потрябва, ще се пробвам да заредя по описания от @adreno начин.
SteFanoV Публикувано: Вторник в 11:25 Публикувано: Вторник в 11:25 Преди 1 час, Argentique каза: Сметката ми за ток беше одобрена, но имам само опция за зареждане чрез словашки IBAN (и банкови карти, които ни една не ми приема), така че не е толкова просто. Трябва да си и Silver ниво. Заяви безплатно ъпгрейд и тогава би трябвало да ти се появи опция за трансфер по ирландски IBAN.
iMari Публикувано: Вторник в 12:14 Публикувано: Вторник в 12:14 Ирландския IBAN се появява само когато си верифициран. Ако не е наличен, значи верификацията все още не е минала. Silver е най ниското ниво, автоматично го получаваш след одобрение. 1
adreno Публикувано: Вторник в 13:25 Публикувано: Вторник в 13:25 преди 3 часа, Argentique каза: Сметката ми за ток беше одобрена, но имам само опция за зареждане чрез словашки IBAN (и банкови карти, които ни една не ми приема), така че не е толкова просто. 😄 Скоро няма да ми трябва билет, но като потрябва, ще се пробвам да заредя по описания от @adreno начин. По-добре си подготви акаунта, защото като ти потрябва може и да отнеме ден два за зареждане през словашкия и да не успееш да си вземеш билетите. Така или иначе сумата, която вкараш в акаунта може да я изхарчиш веднага през картата (може да си поръчаш и Мастъркард) 3
Argentique Публикувано: Сряда в 16:07 Публикувано: Сряда в 16:07 Ако бях видяла, че има тема, нямаше да спамя в другата. То тук всичко си пише. С една дума, явно не съм била верифицирана докрай, уж всичко им бях пратила, сметка от EVN, лк и селфи. Днес за всеки случай пратих банково извлечение от Револют (там има адрес на латиница) и само с него ме одобриха. Умното е, че вчера им пратих 10€ на словашкия айбан през револют, обаче забравих да си пиша реф. номера. 😄 Писах на customer support, учудващо отговориха бързо и днес до обяд даже ми постъпиха парите. Вече съм с всякакви виртуални карти и ирландски IBAN и чакам вдъхновение и евтини билети. 😄 Благодаря за поясненията, вкл. на по-ранно пишещите. 6
adreno Публикувано: Сряда в 16:38 Публикувано: Сряда в 16:38 преди 22 минути , Stryper каза: Има ли такса за неактивност? Има - евро и половина на месец ако не се ползва 6 месеца. 5
stanimir Публикувано: Петък в 06:37 Публикувано: Петък в 06:37 Revolut към ирландската сметка за секунда.На практика съобщенията за изпращане и получаване дойдоха едно върху друго. 2
elzbieta Публикувано: Петък в 06:56 Публикувано: Петък в 06:56 Само при мен явно превода от Револют към ирландската сметка идва на следващия ден.
Dora Popova Публикувано: Петък в 09:45 Публикувано: Петък в 09:45 Аз правя превод през myfin - сумата идва за секунди.
Miladina Публикувано: преди 7 часа Публикувано: преди 7 часа Тези от PayZ, изплискаха легена… Някой да е получавал инструкции да се снима, като държи паспорта си, така че да е четим и също бележка с датата като част от процеса за верификация? Написах им един мейл и им обясних, че не искам да добавям към контактите си нови малоумници, с които да общувам по някакъв повод. Явно ще си живея без PayZ. Но определено ми разнообразиха уикенда. 1
stanimir Публикувано: преди 7 часа Публикувано: преди 7 часа Чак с датата не , но иначе снимка с документ за самоличност не е нещо необичайно. Предвид разходите в които ги вкарваме може да са станали по-подозрителни към нови клиенти от България. 1
neuromancer Публикувано: преди 7 часа Публикувано: преди 7 часа да се снимам с паспорт ми се е случвало 1-2 пъти, не го намирам за нещо ужасяващо... 1
Dora Popova Публикувано: преди 3 часа Публикувано: преди 3 часа Аз да кажа , че докато бях в Казахстан , заобиколих техните правила относно държавите , и спокойно си влизах в приложението , чрез с включен VPN за България. Пари също си преведох. Отделно , плащах с Payz картата навсякъде където вървеше Mastercard , закачена за Curve/ изключвам Таджикистан , там обичат само Visa/. След дъжд качулка установих , че комисионната от 2% в Узбекистан при плащане с карта , ми изяде cashback - ът.😂 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега