Polina Публикувано: 29 април Публикувано: 29 април Май е месецът с празници безброй и за да не губя излишно време и аз, и да си ви кажа да знаете от рано. 🙂 Биричка преди горската разходка, ми звучи чудесно, защото съм сигурна, че след горската пак ще има... Мястото си знаете - о!Шипка на ул. Будапеща, часът е 18, а денят е 08.5.25. Четвъртък е, не го търсете на календара 🙂 . Не се чудете много дали да дойдете или пък не... Причини ще намерите безчет! Елате и на сладки думи се отдайте. Срок за записване - 07.5.25, 16:00ч. Бъдете здрави и до скоро! Спск: 1. Яничка 2. домосед 3. Monika_Koko 4. Alexander 5. Mary 6. venceremos 7. stotan 8. Azia 9. Йосиф Милчов 10. MayaS 11. IvoS 12. Брани 13. makler 14. Antigona 15. Lindt 16. Gentleman_basta 17. Вирусчо 18. Anna Kalinovska 19. mililia 20. cck 21 mary_shery 22. desislvna 23. Tedy 24. bronco 25. Vanille 26. lessa 27. zory 28. ZORI 29. Цвете 30. Branko 31. Lirea 32. Dian 33. violeta 34. palioto +1 35.Polina. 4 4
Mary Публикувано: 29 април Публикувано: 29 април Най-накрая съм тук за сбирка. Поли, моля запиши ме. 6
venceremos Публикувано: 29 април Публикувано: 29 април И аз се записвам 😎 Поли, благодаря за организацията 🍷 3
stotan Публикувано: 29 април Публикувано: 29 април Записвам се и аз. Ще дойда по- скромно- с метро. 🤣 1 4
Йосиф Милчов Публикувано: 29 април Публикувано: 29 април С @Aziaв кюпа. Таман ще сме се върнали от Египет 1
Брани Публикувано: 29 април Публикувано: 29 април Записвам се и аз при условие, че няма да дойда ако изскочат по-интересни хора за виждане или неща за правене! 2 1
Lyubina Публикувано: 29 април Публикувано: 29 април А бе няма ли да направите някоя четвъртъчна сбирка в Бургас, така и така всеки месец имам път натам ... и все съвпада със софийските. 1 2
Брани Публикувано: 29 април Публикувано: 29 април преди 1 минута , Lyubina каза: А бе няма ли да направите някоя четвъртъчна сбирка в Бургас, така и така всеки месец имам път натам ... и все съвпада със софийските. Организирай и ще доведа колкото човека събира колата 🙂 Всяка възможност да избяга човек от Столицата трябва да се използва! 3 1
master_of_germs Публикувано: 29 април Публикувано: 29 април Аз по традиция в четвъртък ще дойда по късно. Или ще имам занятия със студенти, или ще съм на протест пред МОН. 4
Anna Kalinovska Публикувано: 29 април Публикувано: 29 април Благодаря, Поли, че избра датата между връщането ми от Иран и тръгването ми за Мурано 😉
Нелчо Публикувано: 29 април Публикувано: 29 април преди 5 часа, Lyubina каза: А бе няма ли да направите някоя четвъртъчна сбирка в Бургас, така и така всеки месец имам път натам ... и все съвпада със софийските. Ще е супер, че до София нещо трудно стигам. Ако някой иска да вземем да опитаме да направим една бургаска сБирчица. 1
Lyubina Публикувано: 29 април Публикувано: 29 април Ами аз се вясвам веднъж месечно натам, но странно защо, винаги уцелвам деня, когато се провеждат сбирките в София. Съответно, от много време се разминавам с тях. Та ако сте навити, бургазлии, дайте някакво място, пък аз ще кажа кога ще идвам следващия път 🙂 (макар че като гледам, този път няма да съвпадне със софийската, или поне така си въобразявам) 1
Роми Публикувано: 30 април Публикувано: 30 април Поли, както предположих на сбирката през април, този път пропускам с голямо съжаление. Надявам се след това да не чак октомврийска сбирка. 1
Брани Публикувано: 30 април Публикувано: 30 април Може ли да съм болднат в списъка, за да се откроявам като най-важен … 1 1
mililia Публикувано: 30 април Публикувано: 30 април И аз ще се включа! Явно свободната вечер е точно за среща с Магеланци ! 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега