Прескочи до съдържание

Сбирката през май

Препоръчани мнения

Публикувано:

Май е месецът с празници безброй и за да не губя излишно време и аз, и да си ви кажа да знаете от рано. 🙂 

Биричка преди горската разходка, ми звучи чудесно, защото съм сигурна, че след горската пак ще има... 

Мястото си знаете - о!Шипка на ул. Будапеща, часът е 18, а денят е 08.5.25. Четвъртък е, не го търсете на календара 🙂

Не се чудете много дали да дойдете или пък не... Причини ще намерите безчет! Елате и на сладки думи се отдайте. 

Срок за записване - 07.5.25, 16:00ч. 

Бъдете здрави и до скоро! 

Спск:

1. Яничка 

2. домосед 

3. Monika_Koko

4. Alexander 

5. Mary

6. venceremos

7. stotan

8. Azia

9. Йосиф Милчов

10. MayaS

11. IvoS

12. Брани

13. makler

14. Antigona

15. Lindt

16. Gentleman_basta

17. Вирусчо

18. Anna Kalinovska

19. mililia

20. cck

21 mary_shery

22. desislvna

23. Tedy

24. bronco

25. Vanille

26. lessa

27. zory

28. ZORI

29. Цвете

30. Branko

31. Lirea

32. Dian

33. violeta

34. palioto +1

35.Polina.

• Харесвам 4
  • Благодаря 4
Публикувано:

Записвам се и аз при условие, че няма да дойда ако изскочат по-интересни хора за виждане или неща за правене!

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:

А бе няма ли да направите някоя четвъртъчна сбирка в Бургас, така и така всеки месец имам път натам ... и все съвпада със софийските. 

• Браво 1
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 1 минута , Lyubina каза:

А бе няма ли да направите някоя четвъртъчна сбирка в Бургас, така и така всеки месец имам път натам ... и все съвпада със софийските. 

Организирай и ще доведа колкото човека събира колата 🙂

Всяка възможност да избяга човек от Столицата трябва да се използва!

• Харесвам 3
  • Браво 1
Публикувано:

Аз по традиция в четвъртък ще дойда по късно. Или ще имам занятия със студенти, или ще съм на протест пред МОН.

• Харесвам 4
Публикувано:

Благодаря, Поли, че избра датата между връщането ми от Иран и тръгването ми за Мурано 😉

Публикувано:
преди 5 часа, Lyubina каза:

Ще е супер, че до София нещо трудно стигам. Ако някой иска да вземем да опитаме да направим една бургаска сБирчица.

• Харесвам 1
Публикувано:

Ами аз се вясвам веднъж месечно натам, но странно защо, винаги уцелвам деня, когато се провеждат сбирките в София. Съответно, от много време се разминавам с тях. 

Та ако сте навити, бургазлии, дайте някакво място,  пък аз ще кажа кога ще идвам следващия път 🙂 

(макар че като гледам, този път няма да съвпадне със софийската, или поне така си въобразявам)

• Харесвам 1
Публикувано:

Поли, както предположих на сбирката през април, този път пропускам с голямо съжаление. Надявам се след това да не чак октомврийска сбирка.

• Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.