Прескочи до съдържание

Flibco - промоции и кодове за намаление

Препоръчани мнения

Публикувано:

Код за 20% намаление на Flibco за лондонските им трансфери. За момента обслужват само летище Станстед.

Цитат

-20% with the code LONDON-GD
Launch Promotion! Hurry! It's just for the first 5000 bookings. Use code "LONDON-GD"

Намалението е реално, като кодът се прилага непосредствено преди плащането:
image.png.d6d703727c6919ce9526178d959e62c3.png

Сумата след приложения код:
image.png.bc24eebd11a567e6a1fbf0a0bbf62667.png

• Харесвам 4
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Два кода за по 20% отстъпка от Flibco, които намерих в нета с малко търсене:

POLIMI20

ESN-TORINO-20

Не знам дали важат за абсолютно всички линии. Аз използвах първия за BGY - Милан Чентрале, но и вторият излиза като активен. Ако взимате двупосочен билет, купувате двете отсечки наведнъж и тогава прилагате кода, за по-голяма отстъпка.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
  • Браво 2
  • Смея се 1
Публикувано:

@Яничка, благодаря!

Аз се скъсах да търся преди два дни код за Белгия, но всичко, което намерих беше невалидно. Ти в кой сайт успя да откриеш?

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 минути , iMari каза:

@Яничка, благодаря!

Аз се скъсах да търся преди два дни код за Белгия, но всичко, което намерих беше невалидно. Ти в кой сайт успя да откриеш?

В тези сайтове, които са за кодове за всякакви сайтове, и трябва да се "разкрие" кода, за пореден път не намерих нищо. Вероятно няма да ти свърши работа, но този код POLIMI20 намерих тук: https://www.polimi.it/en/campus-e-servizi/convenzioni-e-agevolazioni/flibco и е за студенти и служители на Politecnico di Milano. Вторият код излезе от тук: https://torino.esn.it/en/partners/flibcocom - пише, че е за тези дестинации:

• Milan – Bergamo Airport
  • Turin – Malpensa Airport
  • Turin – Turin Airport
  • Florence – Pisa Airport
  • Novara - Malpensa Airport (NEW)

Доколкото виждам, за съжаление за Белгия не вършат работа 😞 

• Харесвам 3
Публикувано:

Между другото търсене през chat gpt винаги е добра идея за всякакви промо кодове.Screenshot_20250601-174235.png.c5330b372fcc62d87e491a12dda1dedd.png

Мда, за съжаление нищо за Белгия.

• Харесвам 6
  • Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.