Прескочи до съдържание

Честит рожден ден!

Препоръчани мнения

Публикувано:

Честит рожден ден на @Argentique!Бъди все така усмихната и вдъхновяваща! Желая ти здраве и сбъднати пътешествия! Благодаря за всички идеи,предложения и препоръки обогатяващи форума! Наздраве!

• Харесвам 10
  • Благодаря 1
Публикувано:

Благодаря, @crazyhorse:drinks:
Благодаря, @chandni!:give_rose:
Бъдете здрави и смели в мечтите си! Винаги с поне един (два, три... :wink:) билет в джоба за вълнуващи дестинации!

• Харесвам 2
  • Благодаря 4
Публикувано:

Я, кака ми @Argentique пораснала😘 … на акъл😄

ЧРД скъпа моя приятелко🥳🥳🥳

Желая ти толкова красота и лъчезарност по земните пътеки, колкото е по лицето и в сърцето ти🥰

Бъди здрава и все така вдъхновяваща🍀

Наздраве за теб 🍾

пп тъкмо реших тази вечер да открия сезона на узото и виж каква случайност /или не🤪/ намерих си едно несрещано досега в ЦБА - made in Lesvos. С голям кеф ще пия за твое здраве😃

Целувки и прегръдки😘🤗

• Харесвам 1
  • Благодаря 2
  • Браво 1
Публикувано:

Хей,хей @Argentique!

Честит рожден Ден!

Пожелавам ти много здраве.

Да си все така вдъхновена,лъчезарна и пътуваща.

Нека готините хора около теб са достатъчно,за да имаш опора,подкрепа и прекрасни моменти.

Нека любовта бъде пътеводната светлина,която ти дава криле и нека новата ти лична година е изпълнена с вяра,сбъднати мечти и всички онези малки и големи красоти по света!

Весел Празник и наздраве!

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Честит рожден ден, @Argentique. Пожелавам ти много предстоящи пътувания до все по-интересни и забавни места, винага да се забавляваш страшно много и най-важното да работиш само за кеф и то когато ти е кеф, за да имаш времето да сбъдваш всичките мечти, които имаш. 

Весел празник и страхотно изкарване! 🤩

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 часа, ДиянаВ каза:

кака ми @Argentique пораснала😘 … на акъл😄

😄 Има леки съмнения по този въпрос. 😄
След като получих лично подсещане (подритване 😜) в посока „нашето“ място и снимка на узо със салата, вече съм тук! 😄@ДиянаВ е специално природно творение и само сещането за нея извежда глуповата усмивка на лицето ми. Днес усмивките са още повече. Много благодаря и се радвам!

преди 2 часа, jungfraujoch каза:

Весел Празник и наздраве!

Благодаря, Юле! Ти винаги имаш добра дума за всеки. Или поне за мен. 😜 Ама защото много съм слушала аз. 😄

преди 2 часа, Zdravko Nestorov каза:

да работиш само за кеф и то когато ти е кеф,

Благодаря, Здравко! Ей това е приказка! 😜 Да те отвее вятърът там, където дори не си мечтал! :)

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
  • Смея се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.