digitalpr Публикувано: 25 февруари, 2014 Публикувано: 25 февруари, 2014 Здравейте пътешественици! Казвам се Петър, на 28 години съм, от София. И... както се досещата давам всичко за да пътувам Останах приятно изненадан от идеята на този форум и с интерес ще следя всякакви теми за пътувания! Не минава и ден без да отворя картата и да помечтая за някое отдалечено място и макар, че не всичките могат да се обиколят веднага, съм сигурен че един ден ще ги посетя! Падам си планинар и съм бил на някои доста интересни места по света, снимки и разкази за които с радост бих споделил с вас. Надявам се и да науча много от вас Попаднах на форума, търсейки информация за Исландия 7
maialearrosto Публикувано: 25 февруари, 2014 Публикувано: 25 февруари, 2014 Здравей, Пепи, и добре дошъл. Ние също се надяваме да научим от теб много неща. Запретвай ръкави! Ето, преди година и аз търсих информация за Исландия, взех, че попаднах на пътепис на нашия Основател, Господ криле да му дава, и, следвайки съветите му, кацнах на исландското летище край Кефлавик. Бидейки възкачил се на катедралата в Рейкявик, си викам: "Ето, и дедо Боже е бил тук..." 3
Elena Публикувано: 25 февруари, 2014 Публикувано: 25 февруари, 2014 Ооо планинарски истории! Давай смело и добре дошъл
digitalpr Публикувано: 26 февруари, 2014 Автор Публикувано: 26 февруари, 2014 http://magelanci.com/topic/1869-%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B0/
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега