Прескочи до съдържание

Билет до Буенос Айрес - двупосочен за ноември 2026

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте, търся двупосочен билет до Буенос Айрес, заради концерт на16.11, затова най-късно приемам кацане на 14.11, за да имам ден за реакция при евентуално закъснение. Връщане в Европа е отворено, но до седмица макс т.е. до 21-22 ноември. Мога да приема кацане и излитане от Монтевидео ако това ще спести цената, но това е изключението. 

Приемам прекачвания с всякакви компании, за багажа ако може да е чекиран е за предпочитане но ако излезе нещо много на оферта, може и само с раница, до момента най доброто което намерих е преди няколко седмици с Turkish 800 евра.

За разплащателни средства имам кредитни карти от ДСК — Visa и Mastercard (Visa е с план Platinum) + Revolut Mastercard, както и дебитна виза на ДСК.

Публикувано:

2025 предполагам ? 800€ от София с чекиран багаж не звучи зле. Всяко прекачване в Европа ще се оскъпи ако добавиш чекиран багаж за свързващите полети. За разлика от турците европейските авиокомпании обикновено включват само ръчен в евтините си тарифи.Погледни Мадрид , Париж , Рим  и Милано дали предлагат нещо изгодно за периода  - обичайните заподозрени за добри цени към Аржентина.

Публикувано:
преди 4 часа, Hristo Yakimov каза:

Здравейте, търся двупосочен билет до Буенос Айрес, заради концерт на16.11, затова най-късно приемам кацане на 14.11, за да имам ден за реакция при евентуално закъснение. Връщане в Европа е отворено, но до седмица макс т.е. до 21-22 ноември. Мога да приема кацане и излитане от Монтевидео ако това ще спести цената, но това е изключението. 

Приемам прекачвания с всякакви компании, за багажа ако може да е чекиран е за предпочитане но ако излезе нещо много на оферта, може и само с раница, до момента най доброто което намерих е преди няколко седмици с Turkish 800 евра.

За разплащателни средства имам кредитни карти от ДСК — Visa и Mastercard (Visa е с план Platinum) + Revolut Mastercard, както и дебитна виза на ДСК.

Снимай картите от двете страни и ги качи ,да видим дали може да се намери по-ниска цена от 800 евро.....😉

А сега сериозно - полета с Търкиш е на добра цена за тази дестинация и тръгване от София. Всичко е на един билет и няма да има големи изненади с промяна или отмяна на полети. Възможно е някъде да се появи и промо цена,но не очаквай драстична разлика с тази и може да е свързана с прекачвания в Европа и различни компании.

Щом концерта е на 16.11 трябва да си там най-късно на 14.11  ,така че трябва да се лети от тук на12.11 или 13.11 - Търкиш имат стоп в Сао Пауло (кацат късно вечерта в Буенос Айре) и ще прекараш в самолета доста време. До Монтевидео не мисля,че ще намериш  ниска цена. Поздрави на братя Галахър.

Публикувано:

Ами това е билета, 800 евро. Сега, ако се разтърсиш из сайтовете за някоя отстъпка с карта или eDreams prime може да намериш, ама на мен това не ми е силата.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.