Росина Публикувано: 13 юни, 2025 Публикувано: 13 юни, 2025 Здравейте! Главоблъскам се от снощи с едни билети, да ги купя или не 😭 Следния план имам, моля споделете как ви се струва? 21.01.26 - Варна Абу Даби с Wizz - цена 200лв двупосочен 22.01.06 - Дубай-Манила със Cebu , каца на 23.01.26 в 10:30 сутринта, цената е 260евро двупосочен Дотук цената е основната причина да се замисля (1400 лв Варна - Манила едва ли ще намеря за 2ма човека), досега нищо не съм проучвала за Филипините, много объркващо ми е с тези 100острова, а и не ми се лети с много вътрешни полети, и не съм гмуркач, то аз едва плувам) 24.01.26 - Манила - Ел нидо , като там мислех да останем до 29ти ( 5дни) като едната ми чуденка е дали да не направим 3 дневен трип олоко Корон? 29.01.26 пътуваме до Пуерто Принцеса(много държа заради светулките и подземната река) за 3нощувки 01.02.26 летим обратно към Манила, каца сутринта и имаме цял ден за Манила 02.02.26 ден в Манила. Тук също се чудя дали да оставаме още един ден в Манила( по-скоро заради промяна на някой полет си оставям резерва) 03.02.26 Манила - Дубай 04.02.26 Дубай-Варна Боракай го изключих, Себу много ми се иска, но и не искам само да търчим по летища 1
Alexander Публикувано: 13 юни, 2025 Публикувано: 13 юни, 2025 Добре е. само нощувките, че и три в Пуерто принцеса не виждам защо са.. там е доста гадно и няма нищо 5 дни за Ел Нидо в добре, но ако ще стават 2+3 в Корон е безмислено.
boogy83 Публикувано: 14 юни, 2025 Публикувано: 14 юни, 2025 Съгласен съм с Александър, че в Пуерто Принцеса няма нищо, по-добре да съкратиш максимално престоя там, за сметка на Корон и Ел Нидо. По принцип Боракай е доста добре и според мен не е за изпускане. По-добре е от Себу, понеже островът е малък и всичко е на близко. Обаче имай предвид, че Варна - Абу Даби едва ли ще се задържи през зимата...Може да се наложи да го замениш със София - Абу Даби или със Букурещ - Абу Даби.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега