Прескочи до съдържание

Внос на провизии

Alexander

Препоръчани мнения

Публикувано:

В Испания зехтина падна драстично тази година, у нас не пада нищо.

Сега гледам на сайта на mueloliva 5л от  сорт Пикуда, < 0,2% киселинност, фирмата е всяка година по световни състезания и класации, по-скъпите видове са в топ 10 на света редовно, а точно този е бил 4 за 2022.

4 Х  5л с включен  транспорт до България, който не е евтин излиза по 18лв/л. За 1-2 не си струва, заради транспорта.

У нас дори в тенекии средно са около 150лв за стандартни гръцки или средно 50% отгоре, а вероятно за търговеца с 100%.

а подобни  съм виждал в разни магазини за по 40-50-60лв за 0,5

• Харесвам 4
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 2 часа, Alexander каза:

У нас дори за 20-25лв на промоция, не може да се вземе..

Паднаха тук, има и за 18-20 на литър в стъклена бутилка напоследък (сега в Кауфланд), но ме дразни, че са с надписи на български, произведени за нашия пазар. 

Как се поръчва от Испания, искаш ли да ме включиш в следващата си поръчка?

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, Lindt каза:

Паднаха тук, има и за 18-20 на литър в стъклена бутилка напоследък (сега в Кауфланд), но ме дразни, че са с надписи на български, произведени за нашия пазар. 

Скоро няма да поръчвам. Иначе през сайта направо. Ама трябва поне 4 туби по 5л за да падне доставката малко. 

• Благодаря 1
Публикувано:
На 10.06.2025 г. в 19:59, Lindt каза:

Аз също бих си поръчал, особено ако сме поне 4 души. В момента доставката излиза почти 40 евро.

image.png.29ce7fc0c03459d13d26620257e1bbe8.png

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 13 часа, Guinness каза:

Аз също бих си поръчал, особено ако сме поне 4 души. В момента доставката излиза почти 40 евро.

Ето така са се зародили търговските кооперации - събрали се 10-20 човека и си поръчали едно камионче със зехтин екстра-върджин, Пармиджано-Реджано и Грана Падано от Италия ... :grin:

image.png.1240bd05536fbcf663164bdf3acb21b9.png

• Харесвам 6
  • Браво 1
  • Смея се 22
Дани Магелани
Публикувано:
преди 17 минути , Фил каза:

Ето така са се зародили търговските кооперации - събрали се 10-20 човека и си поръчали едно камионче със зехтин екстра-върджин, Пармиджано-Реджано и Грана падано от Италия ... :grin:

image.png.1240bd05536fbcf663164bdf3acb21b9.png

Включвам се в кооперацията за сирена.

Публикувано:
преди 13 часа, Guinness каза:

Бих се включил и аз да го пробвам тоз награждаван зехтин 🙂 

Публикувано:
преди 14 часа, Guinness каза:

Преди 1 час, Zlia каза:

Бих се включил и аз да го пробвам тоз награждаван зехтин 🙂 

Значи ни трябва още 1 любопитен и после да умуваме адреса за доставка в България 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Lindt каза:

Значи ни трябва още 1 любопитен и после да умуваме адреса за доставка в България 🙂

+1 ако е за София 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

И аз съм на линия, за каквато и да е поръчка. Не съм от пишещите, но следя форума с интерес от дълго време.

Публикувано:
преди 2 часа, Lindt каза:

За София съм и аз. 

Публикувано:

Аз вече му изпуснах края ... Какво купувате ... да не се връщам 3 страници назад.

абе, няма нужда да ми отговаряте. 

Бройте ме. :biggrin:

• Смея се 16
Дани Магелани
Публикувано:
преди 2 часа, ven62 каза:

Аз вече му изпуснах края ... Какво купувате ... да не се връщам 3 страници назад.

абе, няма нужда да ми отговаряте. 

Бройте ме. :biggrin:

Италиански сирена, качествен зехтин, качествено вино (не на баба). До тук това разбрах. Събират група за доставки в София.

Публикувано:

И така в шеги и закачки, аз ще поръчам този зехтин в понеделник, пък ще го разпределяме на по биричка в София. 

https://www.mueloliva.es/mueloliva-picuda-lata-5l/

Доставката се увеличава с приблизително 4 евро на туба след първите 3 и ориентировъчно ще е към 10 евро на човек. 

Който иска да го включа, да ми пише до понеделник, ще ми прати в револют цената на зехтина + 10 евро за доставка, ще пусна поръчката във вторник и ще връщам после парички, ако излезе по-малко.

Messenger_creation_847D5859-E7E0-400F-989C-D1AB0F90F0F7.jpeg.a240b9fbefdb979436a8861c067096af.jpeg

• Харесвам 1
  • Браво 4
  • Смея се 12
Публикувано:
преди 3 часа, Lindt каза:

И така в шеги и закачки, аз ще поръчам този зехтин в понеделник, пък ще го разпределяме на по биричка в София. 

Доставката се увеличава с приблизително 4 евро на туба след първите 3 и ориентировъчно ще е към 10 евро на човек. 

Който иска да го включа, да ми пише до понеделник, ще ми прати в револют цената на зехтина + 10 евро за доставка, ще пусна поръчката във вторник и ще връщам после парички, ако излезе по-малко.

Messenger_creation_847D5859-E7E0-400F-989C-D1AB0F90F0F7.jpeg.a240b9fbefdb979436a8861c067096af.jpeg

Защо не направиш един чат, в който да обсъждаме подробностите ... 😈

Иначе, ако трябва да съм сериозен, браво че се намери един човек на делата ...

Публикувано: (редактирано)
На 14.06.2025 г. в 11:07, Lindt каза:

@Lindt, ако е удобно да се възползвам да поръчам зехтин чрез теб?

Тъй като нямам възможност за лично  съобщение, моля да се свържеш с мен, за да ти преведа пари по Revolut.

Благодаря ти.

Редактирано от chandni
Лични контакти
  • Харесвам 3
Публикувано:
преди 6 минути , Alexander каза:

Ей, търгаши, чакам си комисионната по Револют!

Ако ни кажеш как да си докараме сирене, наистина  може да си издействаш почерпка 😄

Публикувано:
преди 3 часа, Lindt каза:

Ако ни кажеш как да си докараме сирене, наистина  може да си издействаш почерпка 😄

Не става лятото, на есен/зима

• Харесвам 2
  • Благодаря 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.