Alexander Публикувано: 9 юни, 2025 Публикувано: 9 юни, 2025 В Испания зехтина падна драстично тази година, у нас не пада нищо. Сега гледам на сайта на mueloliva 5л от сорт Пикуда, < 0,2% киселинност, фирмата е всяка година по световни състезания и класации, по-скъпите видове са в топ 10 на света редовно, а точно този е бил 4 за 2022. 4 Х 5л с включен транспорт до България, който не е евтин излиза по 18лв/л. За 1-2 не си струва, заради транспорта. У нас дори в тенекии средно са около 150лв за стандартни гръцки или средно 50% отгоре, а вероятно за търговеца с 100%. а подобни съм виждал в разни магазини за по 40-50-60лв за 0,5 4 1
Lindt Публикувано: 10 юни, 2025 Публикувано: 10 юни, 2025 преди 2 часа, Alexander каза: У нас дори за 20-25лв на промоция, не може да се вземе.. Паднаха тук, има и за 18-20 на литър в стъклена бутилка напоследък (сега в Кауфланд), но ме дразни, че са с надписи на български, произведени за нашия пазар. Как се поръчва от Испания, искаш ли да ме включиш в следващата си поръчка? 2
Alexander Публикувано: 10 юни, 2025 Автор Публикувано: 10 юни, 2025 Преди 1 час, Lindt каза: Паднаха тук, има и за 18-20 на литър в стъклена бутилка напоследък (сега в Кауфланд), но ме дразни, че са с надписи на български, произведени за нашия пазар. Как се поръчва от Испания, искаш ли да ме включиш в следващата си поръчка? Скоро няма да поръчвам. Иначе през сайта направо. Ама трябва поне 4 туби по 5л за да падне доставката малко. 1
Guinness Публикувано: 11 юни, 2025 Публикувано: 11 юни, 2025 На 10.06.2025 г. в 19:59, Lindt каза: Паднаха тук, има и за 18-20 на литър в стъклена бутилка напоследък (сега в Кауфланд), но ме дразни, че са с надписи на български, произведени за нашия пазар. Как се поръчва от Испания, искаш ли да ме включиш в следващата си поръчка? Аз също бих си поръчал, особено ако сме поне 4 души. В момента доставката излиза почти 40 евро. 2
Фил Публикувано: 12 юни, 2025 Публикувано: 12 юни, 2025 преди 13 часа, Guinness каза: Аз също бих си поръчал, особено ако сме поне 4 души. В момента доставката излиза почти 40 евро. Ето така са се зародили търговските кооперации - събрали се 10-20 човека и си поръчали едно камионче със зехтин екстра-върджин, Пармиджано-Реджано и Грана Падано от Италия ... 6 1 22
Дани Магелани Публикувано: 12 юни, 2025 Публикувано: 12 юни, 2025 преди 17 минути , Фил каза: Ето така са се зародили търговските кооперации - събрали се 10-20 човека и си поръчали едно камионче със зехтин екстра-върджин, Пармиджано-Реджано и Грана падано от Италия ... Включвам се в кооперацията за сирена.
EmoKrastev Публикувано: 12 юни, 2025 Публикувано: 12 юни, 2025 преди 10 минути , Дани Магелани каза: Включвам се в кооперацията за сирена. И аз!
Alexander Публикувано: 12 юни, 2025 Автор Публикувано: 12 юни, 2025 не е смешно, а тъжно, но това е положението..
Zlia Публикувано: 12 юни, 2025 Публикувано: 12 юни, 2025 преди 13 часа, Guinness каза: Аз също бих си поръчал, особено ако сме поне 4 души. В момента доставката излиза почти 40 евро. Бих се включил и аз да го пробвам тоз награждаван зехтин 🙂
дядо Пепи Публикувано: 12 юни, 2025 Публикувано: 12 юни, 2025 Щом е за сиренье, шарлан, месища и аз съм ЗА!!! 1
Lindt Публикувано: 12 юни, 2025 Публикувано: 12 юни, 2025 преди 14 часа, Guinness каза: Аз също бих си поръчал, особено ако сме поне 4 души. В момента доставката излиза почти 40 евро. Преди 1 час, Zlia каза: Бих се включил и аз да го пробвам тоз награждаван зехтин 🙂 Значи ни трябва още 1 любопитен и после да умуваме адреса за доставка в България 🙂 1
Redyred Публикувано: 12 юни, 2025 Публикувано: 12 юни, 2025 преди 1 час, Lindt каза: Значи ни трябва още 1 любопитен и после да умуваме адреса за доставка в България 🙂 +1 ако е за София 🙂 1
Thierry Henry Публикувано: 12 юни, 2025 Публикувано: 12 юни, 2025 И аз съм на линия, за каквато и да е поръчка. Не съм от пишещите, но следя форума с интерес от дълго време.
Zlia Публикувано: 12 юни, 2025 Публикувано: 12 юни, 2025 преди 2 часа, Lindt каза: Значи ни трябва още 1 любопитен и после да умуваме адреса за доставка в България 🙂 За София съм и аз.
ven62 Публикувано: 12 юни, 2025 Публикувано: 12 юни, 2025 Аз вече му изпуснах края ... Какво купувате ... да не се връщам 3 страници назад. абе, няма нужда да ми отговаряте. Бройте ме. 16
Дани Магелани Публикувано: 12 юни, 2025 Публикувано: 12 юни, 2025 преди 2 часа, ven62 каза: Аз вече му изпуснах края ... Какво купувате ... да не се връщам 3 страници назад. абе, няма нужда да ми отговаряте. Бройте ме. Италиански сирена, качествен зехтин, качествено вино (не на баба). До тук това разбрах. Събират група за доставки в София.
Tim Публикувано: 13 юни, 2025 Публикувано: 13 юни, 2025 Моля включете ме и мен в ко-операция Зехтин 🙂
Ardent Публикувано: 13 юни, 2025 Публикувано: 13 юни, 2025 Бройте ме за всички настоящи и бъдещи кооперации за поръчване на чужбински хранителни продукти. 1
Lindt Публикувано: 14 юни, 2025 Публикувано: 14 юни, 2025 И така в шеги и закачки, аз ще поръчам този зехтин в понеделник, пък ще го разпределяме на по биричка в София. https://www.mueloliva.es/mueloliva-picuda-lata-5l/ Доставката се увеличава с приблизително 4 евро на туба след първите 3 и ориентировъчно ще е към 10 евро на човек. Който иска да го включа, да ми пише до понеделник, ще ми прати в револют цената на зехтина + 10 евро за доставка, ще пусна поръчката във вторник и ще връщам после парички, ако излезе по-малко. 1 4 12
Гост Публикувано: 14 юни, 2025 Публикувано: 14 юни, 2025 преди 3 часа, Lindt каза: И така в шеги и закачки, аз ще поръчам този зехтин в понеделник, пък ще го разпределяме на по биричка в София. https://www.mueloliva.es/mueloliva-picuda-lata-5l/ Доставката се увеличава с приблизително 4 евро на туба след първите 3 и ориентировъчно ще е към 10 евро на човек. Който иска да го включа, да ми пише до понеделник, ще ми прати в револют цената на зехтина + 10 евро за доставка, ще пусна поръчката във вторник и ще връщам после парички, ако излезе по-малко. Защо не направиш един чат, в който да обсъждаме подробностите ... 😈 Иначе, ако трябва да съм сериозен, браво че се намери един човек на делата ...
Thierry Henry Публикувано: 15 юни, 2025 Публикувано: 15 юни, 2025 (редактирано) На 14.06.2025 г. в 11:07, Lindt каза: И така в шеги и закачки, аз ще поръчам този зехтин в понеделник, пък ще го разпределяме на по биричка в София. https://www.mueloliva.es/mueloliva-picuda-lata-5l/ Доставката се увеличава с приблизително 4 евро на туба след първите 3 и ориентировъчно ще е към 10 евро на човек. Който иска да го включа, да ми пише до понеделник, ще ми прати в револют цената на зехтина + 10 евро за доставка, ще пусна поръчката във вторник и ще връщам после парички, ако излезе по-малко. @Lindt, ако е удобно да се възползвам да поръчам зехтин чрез теб? Тъй като нямам възможност за лично съобщение, моля да се свържеш с мен, за да ти преведа пари по Revolut. Благодаря ти. Редактирано 15 юни, 2025 от chandni Лични контакти 3
Alexander Публикувано: 15 юни, 2025 Автор Публикувано: 15 юни, 2025 Ей, търгаши, чакам си комисионата по Револют! 1 10
Lindt Публикувано: 15 юни, 2025 Публикувано: 15 юни, 2025 преди 6 минути , Alexander каза: Ей, търгаши, чакам си комисионната по Револют! Ако ни кажеш как да си докараме сирене, наистина може да си издействаш почерпка 😄
Alexander Публикувано: 15 юни, 2025 Автор Публикувано: 15 юни, 2025 преди 3 часа, Lindt каза: Ако ни кажеш как да си докараме сирене, наистина може да си издействаш почерпка 😄 Не става лятото, на есен/зима 2 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега