Anna Kalinovska Публикувано: Събота в 04:49 Публикувано: Събота в 04:49 Леле, за малко да пропусна участие в трансгранична/и операция/и, или вече пропуснах? А само се канех да споделя някой и друг Geheimtip, @Lyubina Интересувам се от зеЙтин, при най-изгодни условия, главно за фамилията, както и от сиренца, когато и както. Предлагам чубрица градинска ронена; балканската тази година вече май е преминала. Никола Беклемето от Клисура намерих преди време там, след Козята стена, и купих и после поръчвах: конски суджук, домашни сладка от боровинки, малини и др., мед, шипков малмалад, малиново, боровинково вино. Докарваше ги в София до адреса ми след обаждане 0877733978. Козе сирене редовно поръчвах от малка мандра в с. Елешница, община Разлог, вакуум пакетирано от по 600-800 г. Донасяше ми го човек, който си ходи веднъж месечно и го получавах на неговия адрес в София. Състудент, живеещ в Баден, Австрия, си е купил маслинена плантацийка в Португалия и произвежда екстра върджин зеЙтинче намясто. Ако изкомбинираме нещо, би си струвало. 1 2
Alexander Публикувано: преди 13 часа Автор Публикувано: преди 13 часа @neuromancer ще може ли да отделиш последните 10-15 мнения в нова тема, внос на провизии? ето какво дойде днес и не е всичко. 15 1
chandni Публикувано: преди 11 часа Публикувано: преди 11 часа Преди 1 час, Alexander каза: ще може ли да отделиш последните 10-15 мнения в нова тема, внос на провизии? Опитах се да селектирам мненията за вноса в тази тема. 3 1
Дани Магелани Публикувано: преди 9 часа Публикувано: преди 9 часа преди 3 часа, Alexander каза: @neuromancer ще може ли да отделиш последните 10-15 мнения в нова тема, внос на провизии? ето какво дойде днес и не е всичко. Това колко човека ще го изядат?
neuromancer Публикувано: преди 9 часа Публикувано: преди 9 часа преди 3 часа, Alexander каза: @neuromancer ще може ли да отделиш последните 10-15 мнения в нова тема, внос на провизии? сори, закъснях преди 7 минути , Дани Магелани каза: Това колко човека ще го изядат? при достатъчно време и сам мога да го изям :-) 2 2 4
Lindt Публикувано: преди 9 часа Публикувано: преди 9 часа Я да се оплача, че когато всички ме убеждаваха как приоритетите ни ще се променят и даже много ще ни харесва да не пътуваме, наистина умело избягваха темата в каква дълбока криза ще изпадне нашето домакинство без достъп до сирена. 1 7
Брани Публикувано: преди 9 часа Публикувано: преди 9 часа преди 5 минути , Lindt каза: Я да се оплача, че когато всички ме убеждаваха как приоритетите ни ще се променят и даже много ще ни харесва да не пътуваме, наистина умело избягваха темата в каква дълбока криза ще изпадне нашето домакинство без достъп до сирена. Когато Мартина и Живко не могат да отидат при сиренето, сиренето може да отиде при тях. 4
Lindt Публикувано: преди 9 часа Публикувано: преди 9 часа преди 1 минута , Брани каза: Когато Мартина и Живко не могат да отидат при сиренето, сиренето може да отиде при тях. Уж вкъщи си седим и го чакаме, ама не идва То и 60 литра зехтин не идват, ама поне фактура си имам, да си я съзерцавам 😄 4
Monika_Koko Публикувано: преди 9 часа Публикувано: преди 9 часа Много ми харесва тази тема! Ако можем да си поръчваме сиренцата и другите любими вкусотии, ще спра да си тъпча джобовете с прошуто и пармиджано по самолетите:) 2 1 4
Gentleman Basta Публикувано: преди 8 часа Публикувано: преди 8 часа DMS ELI - изпратете по 1 сирене като се върнете от пътуване! Плащаме си го! @Alexander на първо четене теб гледам 1 6
Alexander Публикувано: преди 2 часа Автор Публикувано: преди 2 часа преди 7 часа, Дани Магелани каза: Това колко човека ще го изядат? Хехе ето долната част на хладилника, квото от години е така, едни се ядат, други идват. Тези новите са най-много 1/4 от всичко 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега