Прескочи до съдържание

Внос на провизии

Препоръчани мнения

Публикувано:

Леле, за малко да пропусна участие в трансгранична/и операция/и, или вече пропуснах? 

А само се канех да споделя някой и друг Geheimtip, @Lyubina

Интересувам се от зеЙтин, при най-изгодни условия, главно за фамилията, както и от сиренца, когато и както.

Предлагам чубрица градинска ронена; балканската тази година вече май е преминала. 

Никола Беклемето от Клисура намерих преди време там, след Козята стена, и купих и после поръчвах: конски суджук, домашни сладка от боровинки, малини и др., мед, шипков малмалад, малиново, боровинково вино. Докарваше ги в София до адреса ми след обаждане 0877733978.

Козе сирене редовно поръчвах от малка мандра в с. Елешница, община Разлог, вакуум пакетирано от по 600-800 г. Донасяше ми го човек, който си ходи веднъж месечно и го получавах на неговия адрес в София.

Състудент, живеещ в Баден, Австрия, си е купил маслинена плантацийка в Португалия и произвежда екстра върджин зеЙтинче намясто. Ако изкомбинираме нещо, би си струвало.

• Харесвам 1
  • Замислям се 2
Публикувано:
Преди 1 час, Alexander каза:

ще може ли да отделиш последните 10-15 мнения в нова тема, внос на провизии?

Опитах се да селектирам мненията за вноса в тази тема.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 часа, Alexander каза:

@neuromancer ще може ли да отделиш последните 10-15 мнения в нова тема, внос на провизии?

ето какво дойде днес и не е всичко.

IMG_2293.jpeg

IMG_2292.jpeg

IMG_2291.jpeg

Това колко човека ще го изядат?

Публикувано:
преди 3 часа, Alexander каза:

@neuromancer ще може ли да отделиш последните 10-15 мнения в нова тема, внос на провизии?

IMG_2293.jpeg

IMG_2292.jpeg

IMG_2291.jpeg

сори, закъснях

преди 7 минути , Дани Магелани каза:

при достатъчно време и сам мога да го изям :-)

• Харесвам 2
  • Браво 2
  • Смея се 4
Публикувано:

Я да се оплача, че когато всички ме убеждаваха как приоритетите ни ще се променят и даже много ще ни харесва да не пътуваме, наистина умело избягваха темата в каква дълбока криза ще изпадне нашето домакинство без достъп до сирена.

• Харесвам 1
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 5 минути , Lindt каза:

Я да се оплача, че когато всички ме убеждаваха как приоритетите ни ще се променят и даже много ще ни харесва да не пътуваме, наистина умело избягваха темата в каква дълбока криза ще изпадне нашето домакинство без достъп до сирена.

Когато Мартина и Живко не могат да отидат при сиренето, сиренето може да отиде при тях.

• Смея се 4
Публикувано:
преди 1 минута , Брани каза:

Когато Мартина и Живко не могат да отидат при сиренето, сиренето може да отиде при тях.

Уж вкъщи си седим и го чакаме, ама не идва :girl_hide:

То и 60 литра зехтин не идват, ама поне фактура си имам, да си я съзерцавам 😄

• Смея се 4
Публикувано:

Много ми харесва тази тема! Ако можем да си поръчваме сиренцата и другите любими вкусотии, ще спра да си тъпча джобовете с прошуто и пармиджано по самолетите:)

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 7 часа, Дани Магелани каза:

Хехе ето долната част на хладилника, квото от години е така, едни се ядат, други идват. Тези новите са най-много 1/4 от всичко 

IMG_2312.jpeg

IMG_2311.jpeg

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.