alex0001 Публикувано: 25 април, 2014 Автор Сподели Публикувано: 25 април, 2014 Здравейте отново!Ето, че вече мога да се похваля и с презокеанските самолетни билети.След голямо чудене, реших да се доверим на AlItalia.Те вече ме разочароваха, но да се надявам, че е за последно.Първото разочарование дойде от това, че на една и съща резервация не могат да пътуват двама човека с едно и също първо име!Системата не допуска такова своеволие!Както и да е, направих отделна резервация на човека с повтарящото се име, плащането мина успешно, получих потвърждение на e-mail.След това започнах да правя резервация на останалите 3-ма човека от групата.Всичко вървеше добре, докато не дойде моментът в който ми изписа, че плащането е неуспешно и до 1 ден да звънна на локалния офис на Alitalia и да им продиктувам един 6-цифрен код.Звъннах, но беше 18часа и на тях им е свършило работноте време.На следващата сутрин (днес) пак звъннах и от офиса ми казаха, че е минало плащането само за 1 от пътниците и му е издаден билет (който аз не съм получил), за другите 2-ма не е.Причините за това неудобство са неясни.От офиса ме посъветваха да отида на място в офиса или да преведа пари за другите 2-ма пътници по банков път или да се обадя на номер в Италия, който е само за online резервации.Първите 2 варианта не ме устройваха, затова звъннах на офиса в Италия.Там след около 15 минутен телефонен разговор (10 минути слушане на хубава музика и 5 минути същински разговор) казаха, че до края на деня ще ми изпратят 2-та неиздадени билета, а издадения билет да го искам от офиса в София.Първият билет ми го изпратиха към 15h, а вторият след като им се обадих отново към 18ч и отново след дълъг телефонен разговор с Италия.Поздрави! 5 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 25 април, 2014 Сподели Публикувано: 25 април, 2014 Честити билети и да си изкараш яко там 1 Връзка към коментар
Menada Публикувано: 9 януари, 2015 Сподели Публикувано: 9 януари, 2015 Здравейте, Относно билетите до Ню Йорк, кой смятате, че е най-добрият сайт за купуване на билети онлайн? Пускам търсачки като Skyscanner, но реално знам само няколко, и не съм сигурна с коя е най-ефективно/офертно/сигурно. Благодаря предварително! Връзка към коментар
Plovdivian Публикувано: 9 януари, 2015 Сподели Публикувано: 9 януари, 2015 (редактирано) Здравейте, Относно билетите до Ню Йорк, кой смятате, че е най-добрият сайт за купуване на билети онлайн? Пускам търсачки като Skyscanner, но реално знам само няколко, и не съм сигурна с коя е най-ефективно/офертно/сигурно. Благодаря предварително! Казвай какво ти трябва, че ей сега излязоха едни много приятни цени до Чикаго и то не с кой да е, а с Луфти И то в разгара на лятото. Редактирано 9 януари, 2015 от Plovdivian 2 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 9 януари, 2015 Сподели Публикувано: 9 януари, 2015 Здравейте, Относно билетите до Ню Йорк, кой смятате, че е най-добрият сайт за купуване на билети онлайн? Пускам търсачки като Skyscanner, но реално знам само няколко, и не съм сигурна с коя е най-ефективно/офертно/сигурно. Благодаря предварително! Имаше в сайта подробно от Георги описание със съвети http://www.aerohroniki.com/2012/10/24/%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0/ Накратко- Orbitz, Expedia, Travelocity...и много други и естествено и сайтовете на авиокомпаниите, които понякога си имат предимства, понякога недостатъци. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 9 януари, 2015 Сподели Публикувано: 9 януари, 2015 Здравейте, Относно билетите до Ню Йорк, кой смятате, че е най-добрият сайт за купуване на билети онлайн? Пускам търсачки като Skyscanner, но реално знам само няколко, и не съм сигурна с коя е най-ефективно/офертно/сигурно. Благодаря предварително! Зависи от конкретния билет и от много други неща. Направо пиши в отделна тема тук за кога, как и какво търсиш и ще видим. Споменатите orbitz и expedia са добър и сигурен избор. Връзка към коментар
Menada Публикувано: 10 януари, 2015 Сподели Публикувано: 10 януари, 2015 Благодаря за идеите! Връзка към коментар
Препоръчани мнения