Прескочи до съдържание

Салони на летището в Доха

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте,

Имам 8 часа между 2 дълги полета на летище Хамад.

Погледнах възможните опции - хотелът на летището е 280Е, има някакви малки кутийки по 3квадрата с 2 легла за 200 евро, както и немалко салони - Al Maha, Silver, Gold и Business не по-нормални цени от 100 до 200Е за двама.

Може ли някой да сподели в кой салон може да се релаксира 5-6 часа и си заслужава посещението му или да си взимам хотел да ми е мирна главата?

Публикувано:

Al Maha е 30 евро през Lounge Key/PP, ако имаш някоя премиум кредитна/дебитна карта. Имаш също като опция Револют, ако го ползваш - Sleep & Fly - виж колко ще излезе според плана. 

Публикувано:

Защо не вземете хотел в града за 60 евро и не хванете Убер? Иначе от салоните си заслужава бизнес лаунджа, както и sleeping pods, които бачкат с priority pass. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, Loverboy каза:

Защо не вземете хотел в града за 60 евро и не хванете Убер? Иначе от салоните си заслужава бизнес лаунджа, както и sleeping pods, които бачкат с priority pass. 

Кацаме в 23:40, излитаме в 7:20.
Не че не може, но... денят ще е - цял ден обикаляне на 30+ градуса, после летище и 8 часа полет. Тепърва да излизаш, после влизаш в летище и следващ 5-часов полет, ако бях 30 г. по-млад - да, но в случая - не 🙂

Северните sleeping pods ще са - директно през сайта им са 170Е двойна катакомба за 6 часа, има включено кафе, вода и безалкохолни на корем, екстра е за случая.

Публикувано:

Там с банкова карта за безплатен достъп съм ползвала Merhaba Lounge, повече от един са, в близост до гейтовете. Възможно е да имаше лимитиран престой до 3 часа, но ми бяха достатъчни и не чаках да ме подканят, сиреч не знам далиго правят. На влизане ми бяха казали или го бях прочела.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.