Alexander Публикувано: 6 август, 2025 Публикувано: 6 август, 2025 Понеже скоро ще посетя единствената зона, в която не съм бил в Испания, взех да чета по разни места, какво ще се яде там или по-точно къде. Оказа се, че в областта имат нещо идентично с гуачинчетата в Тенерифе. Аз лично, никога не бях чувал за тях, а хем се пъна, че съм на ти със страната. Понеже темата за гуачинчетата е доста успешна, реших да пусна нова за тези фуранчота. Това са семейни кръчмета, в които се предлага собствено вино с храната, точно както са гуачинчетата Естествено не са в главните градове, а са в малките и по селата. Та вече съм набелязал няколко и ще пиша в темата скоро. Носят се някакви легенди, че pulpo a la Gallega там бил едва ли не чудото и нямал общо с другите, ама ще се провери на място. Там ще е трудно с избора, че има много морски неща. За тях се знае, че са най-добрите от цяла Испания защото водата е студена=хубави морски дарове. Отделно там е и най-хубавото говеждо порода vaca rubia, плюс месни специалитети, та очаквайте включване тук. 7
Alexander Публикувано: 9 септември, 2025 Автор Публикувано: 9 септември, 2025 До Фуранчо не стигнахме, явно ще е друг път. 2/3 или дори 3/4 са затворени по това време на годината, отделно, че нямаше време да ходя към тях и отпаднаха.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега