Прескочи до съдържание

Самолетни билети ОАЕ -> България (с много изисквания)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте колеги 🙂

Имам нужда от помощ за придвижване от Емирствата до България за Филипински гражданин (да се разбира филипински паспорт и резидент на Емирствата). Но изискванията са следните, тъй като човекът разполага с виза Д за България, но доколкото разбирам този тип виза не позволява автоматично влизане през друга шенгенска държава, а вариант с изваждане на туристуческа виза е почти невъзможен:

-полет за началото на октомври, без конкретни дати;

-възможност за недиректен полет с ограничението за виза, тоест през нешенгенска държава!

-Виза за Турция и Сърбия може да се извади, тоест може полет до там

-чекиран багаж

-бюджетен билет

-варианта с Кацане в Истанбул го гледах вече, но той е в краен случай, ако нищо друго не измислим.

Помагайте с идеи 🙂

• Замислям се 1
Публикувано:

И ти ли избра филипинска булка.

Може през Ереван с Air Arabia  и Wizz.Миналия месец се запознах с непалец живеещ в Дубай,  който беше пътувал така. Не знам дали Армения иска визи за филипинци.Ако се налага има и e-Visa.

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Благодаря за дейното участие на всички магеланци, които ми помогнаха в сложната ми ситуация, благодаря и на тези които не спират да споделят техния опит с 2-та сантиметра на Райън и Уиз.....(дано разберете иронията).

На 20.08.2025 г. в 12:54, stanimir каза:

И ти ли избра филипинска булка.

Може през Ереван с Air Arabia  и Wizz.Миналия месец се запознах с непалец живеещ в Дубай,  който беше пътувал така. Не знам дали Армения иска визи за филипинци.Ако се налага има и e-Visa.

Благодаря специално на теб @stanimir проверих този вариант, но се оказа, че опцията за виза е с 5 работни дни чакане, а освен това цената не оправдава директния полет на Flydubay, който също не е евтин. Мен в този случай не ме устройваше чакането за виза.

Варианта с прекачване в Турция го има, там опцията е с еVisa, но за Филипинците трябва да имат Шенгенска, Американска, Австралийска или Новозеландска виза (май и друга някаква имаше, ама не помня), иначе не може. Цената за Турска виза е 100$, което пак не оправдава средствата, но в краен случай става. Там опцията е за 5 дни пак, за издаване за визата. Но има вариант и за експресно за един ден. Цената обаче тогава хвърчи много. 

Та за такива случаи, най-добре е директния полет на Flydubai, но съм много разочарован от тази компания.

Може да закривате темата.

П.П.: За всякакви въпроси свързани с подобни ситуации с Филипински граждани съм на разположение, понеже доста опит придобих 😄 Но моля, на лично съобщение. Явно форума не се интересува от такива ситуации 🙂 Поздрави!

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.