Прескочи до съдържание

Търся OJ билети до Буенос Айрес, връщане от Рио/Сао Паоло, януари"2026

master_of_germs

Препоръчани мнения

Публикувано:

Привет! 

Търся магеланска помощ за хора, на които съм много задължен. При тях оставям на гости г-ца Лиза Кучанова, когато аз съм на път 🙂

20250813_181236.jpg.2be500ea8ccad855ddd06b6304f69856.jpg

20250716_194650.jpg.85a85e00e805284342a95b28a62b3d0c.jpg

предстои им круиз, който започва на 10.01.2026 г. от Буенос Айрес и приклйчва на 22.01.2026 г. в Рио де Жанейро. Корабът стои по две нощи в началното и крайното пристанище, така че ще имат по един цял ден за тези два града. Но може да се добавят по още ден-два.

Затова търся 2 (два) open jaw билета от София до Буенос Айрес, да кацне най късно на 10.01 сутринта, за предпочитане на девети или осми. Връщане от Рио знам, че ще е трудно, така че явно ще трябва да е от Сао Паоло, най-ранно излитане на 22.01 вечерта, по-добре поне на следващия ден. Пак до София. По възможност с едно прекачване, с по един чекиран куфар и без нискоторифни авиокомпании. Знам, че за БА търкиш правят технически стоп в СП, без да се слиза от самолета, това е приемливо, мисля. На търкиш успях да видя цени от около 1500 лв, всичко друго излиза съществено по-скъпо. 

Не знам с какви кредитни карти разполагат моите хора, но няма да е проблем намиране на карта.

Ще съм благодарен за всякакви съвети и помощ. Докато не се купят тези билети нама как и аз да взема билети за зимно пътуване за нас с @Mistress of Germs, защото на никого другиго не можем да оставим Лиза за повече от три-четири дни, а не бихме искали да стои на кечешки хотел за повече от седмица. Пък и на мене точно януари докъм някой  ден от февруари ми е възможният период за пътуване 🙂

Публикувано:

Като прегледах, да, тия полети с турците са най-добре. Само че триковете с карти и посредници не ги владея аз...

Публикувано:

Аз също. То към момента дори и мастъркард нямам. Но, доколкото си знам хората, те ще предпочетат директно от авиокомпанията, без посредници. 

По-скоро се чудя дали да изчакваме предполагаемото септемврийско промо на търкиш.

Публикувано:

Ами аз не помня много кога беше промото, но септември не е много далече, не вярвам толкова да избягат цените... То и промото не е гарантирано че ще си струва и точно за този маршрут... Аз лично, ако вече съм взел круиза, бих ги купил, ако още се назлъндисвам, мога да се назлъндисвам още малко 😀

• Харесвам 1
Публикувано:

1500 лв е добра цена , всъщност това е обичайната цена.Промото вероятно ще е втората - третата седмица на септември ( ако го има) , но цената едва ли ще падне съществено.Под 650-700€ почти изключено. Ако е за други хора бих ги посъветвал да купят още сега (през сайта на авиокомпанията).Качвай ги на самолета и си прави твоите планове , повечето хора не са болни от магеланска болест и подобни  разлики в цените дори не ги отразяват.

• Харесвам 1
Публикувано:
На 21.08.2025 г. в 3:01, master_of_germs каза:

На търкиш успях да видя цени от около 1500 лв, всичко друго излиза съществено по-скъпо. 

Къде успя да видиш такива цени? На промото април беше по-скъпо.

Публикувано:

Добре е като цена.Аз летях с тях март месец по този маршрут за 860 евро.Само че избрах трансфер през Богота,че не ми се висеше 2 часа в самолета в Сао Пауло за излитане към Буенос Айрес.Ставаше отвратително дълъг полет.

Публикувано:
преди 56 минути , stanimir каза:

Толкова е , 08.01 - 22.01 е 769€.Пак е отбелязано като промо цена , макар и не в най-ниския клас.

Странно, на мен ми дава 843€. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.