Прескочи до съдържание

Коледни базари Базел-Страсбург-Колмар

Dreamm

Препоръчани мнения

Публикувано:

Моля ви за съвет! Планирам декемврийско пътуване до Базел. Имаме личен празник в периода, който искам да съчетая с разглеждане на коледните базари. Взех билети с Уиз, като нощувките ще са 5. Резервирах си хотел в Базел с идеята да пътуваме до Страсбург, Колмар, Люцерн и евентуално Берн или Цюрих. Обаче сега се зачудих дали не е по-добре примерно първите 2 нощувки да са в Страсбург (все пак да се насладим на коледните базари), една в Колмар, и последните 2 в Базел? Не мога да преценя как е по-добре. Моля, който има опит да ме посъветва!

Публикувано:
преди 34 минути , Dreamm каза:

Моля ви за съвет! Планирам декемврийско пътуване до Базел. Имаме личен празник в периода, който искам да съчетая с разглеждане на коледните базари. Взех билети с Уиз, като нощувките ще са 5. Резервирах си хотел в Базел с идеята да пътуваме до Страсбург, Колмар, Люцерн и евентуално Берн или Цюрих. Обаче сега се зачудих дали не е по-добре примерно първите 2 нощувки да са в Страсбург (все пак да се насладим на коледните базари), една в Колмар, и последните 2 в Базел? Не мога да преценя как е по-добре. Моля, който има опит да ме посъветва!

Аз бих включила коледния базар във Фрайбург (и самия Фрайбург) вместо ходене до Цюрих, Берн или Люцерн. Понеже и трите града заслужават поне по един цял ден. Т.е. две нощувки в Страсбург - виждате Страсбург и Колмар, една във Фрайбург, две в Базел. Но имате време да разгледате по-подробно и да решите къде искате да отидете, и да си резервирате съответните нощувки.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Резервирах си хотелите така: първите 2 нощувки в Страсбург, третата - в Колмар, последните 2 - в Базел. Като си направя програмата ще задавам вероятно още въпроси 😀

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.