Прескочи до съдържание

До Волос и отвъд! Хобитите тръгват на път: с колата, бебето и тъщата

Lindt

Препоръчани мнения

Публикувано:

Браво на Ели! Истинско магеланско кръщение. И е издържала на вашия тормоз да и определяте програмата?! Е, следващото пътуване вече тя ще задава темпа на пътуване и ще контролира разпределението на ролите ;))))

• Смея се 4
Публикувано:

За това ли днес сипвайки бензин след Волос (1,64 евро)  бензинджията ми видя номера и ми каза на приличен английски : Sir, don't forget to take your wife too😁

• Смея се 19
Публикувано:
преди 1 минута , Gisp каза:

Нямам време да чета фермани, само бързо да питам, че ми е важно. Той, зетя погажда ли се с тъщата или?

Достатъчно показателно е, че е с нея на почивка. 😉

Добре ви се получи първото пътуване с Ели извън граница. А след колко време @Gentleman Basta се усети, че някой от спътниците в колата липсва 😁

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 12 часа, chandni каза:

Достатъчно показателно е, че е с нея на почивка. 😉

Добре ви се получи първото пътуване с Ели извън граница. А след колко време @Gentleman Basta се усети, че някой от спътниците в колата липсва 😁

Никъде не е казано, че се е усетил 😄

• Шок 1
  • Смея се 10
Публикувано:
преди 20 часа, Gentleman Basta каза:

Първата нощ беше най-страшна, но като видях сутрешните слънчеви лъчи знаех, че съм прескочил трапа....

image.png.2155e2b46638c5a6090f6c80e513e6ca.png

... и на другия ден: 

• Смея се 7
Публикувано:
преди 21 минути , Фил каза:

... и на другия ден: 

В интерес на истината аз не се сърдех повече от ... примерно при забравянето на постелката за плаж предния ден..., но Жижо като излезе от колата гледаше толкова виновно, че по навик при това изражение изсумтях и го подминах в мълчание :wink3:

• Харесвам 1
  • Смея се 13
Публикувано:
преди 17 минути , Lindt каза:

В интерес на истината аз не се сърдех повече от ... примерно при забравянето на постелката за плаж предния ден...

Но, въпреки това, ще му го напомняш при всеки удобен случай.

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Публикувано:
Преди 1 час, Zaro каза:

То не се знае дали идеята е била негова ... да вкарам малко интрига 😁

Може да е имал план - на следващата бензиностанция случайно да забрави и тъщата 😄

Разказах на мъжа ми за вашата весела случка и той заяви, че Жижо без да иска му е дал чудесна идея 😄

• Смея се 12
Публикувано:

В крайна сметка точно такива случки правят пътешествията запомнящи се.....важно е ,че всички сте заедно вкъщи...Жижо е жив и здрав (засега...).

Радвам се ,че за кратко бяхме част от вашето първо пътешествие с малкото човече в чужбина - запознахме се за пореден път с вас и се запознахме с прекрасната Ели. Желаем ви още много вълнуващи пътешествия и ще очакваме пътепис и от Канарите. 😊

• Харесвам 9
  • Благодаря 2
Публикувано:
Преди 1 час, Дани Магелани каза:

Но, въпреки това, ще му го напомняш при всеки удобен случай.

Абсурд.  Жена никога не би постъпила така ☠️

• Смея се 8
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 6 часа, Lindt каза:

В интерес на истината аз не се сърдех повече от ... примерно при забравянето на постелката за плаж предния ден..., но Жижо като излезе от колата гледаше толкова виновно, че по навик при това изражение изсумтях и го подминах в мълчание :wink3:

Какъв пропилян шанс... Когато разбра, че са те забравили, трябваше спешно да хукнеш в неизвестна посока. Аз така много пъти съм искала да ме забрави някъде семейството ми, все ще се оправя тук-там аз, но не би - забравят чадъри, постелки, палатки, ски обувки, каяци... Все едно ще разперя ръце да им пазя сянка аз като съм там, а чадър няма. Може в Гърция, може на Малдивите, къде ли не ми се иска да ме забравят, но не и не... 😁

• Смея се 9

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.