Eagleman Публикувано: 9 септември, 2025 Публикувано: 9 септември, 2025 "Авиокомпания Animawings стартира директни полети между София и Букурещ от 01 Октомври 2025 със самолет Airbus A220, който разполага със 137 места, в конфигурация 12 в бизнес класа и 125 в икономична. В периода 09.09.2025-12.09.2025 може да се възползвате от промоционална кампания с отстъпка от 50% от базисната цена, валидна за пътуване в периода 01.10.2025-31.10.2025." *** P.S. Нямат полети събота и неделя. 10
yordanov Публикувано: 17 септември, 2025 Публикувано: 17 септември, 2025 Намалили са още цените. Най-ниската цена в момента е 39.99 евро в посока и се намира за почти всички дати, включително покрай декемврийските празници, както и догодина. Това вече е по-приемливо от първоначално заложеното. Да видим дали не означава, обаче, че няма интерес към линията. 🙂 А ТАРОМ изглежда не виждат заплаха в конкуренцията и не са мръднали цените дори цент надолу. 5 1 1
ДиянаВ Публикувано: 2 ноември, 2025 Публикувано: 2 ноември, 2025 На 17.09.2025 г. в 7:25, yordanov каза: Да видим дали не означава, обаче, че няма интерес към линията. Това означава … Румънската нискотарифна авиокомпания"AnimaWings" спря полетите си между Букурещи София на 29 октомври 2025 г. Това съобщи Георги Караиванов от "TAL Aviation", който представляваше превозвача в България, цитиран от TravelNews. Линията издържа само един месец, след като стартира на 1 октомври 2025 г. Полетите се изпълняваха пет пъти седмично, като нямаше единствено в събота и неделя. 1
ДиянаВ Публикувано: 2 ноември, 2025 Публикувано: 2 ноември, 2025 Но пък тази новина ми даде повод днес да отворя сайта на Animawings. Да си призная не съм ги поглеждала от времето, когато изпълняваха сезонно само гръцки острови. С приятна изненада установих, че вече въобще не е така. Харесах си на пръв поглед Стокхолм и Женева. Дано се развиват успешно. @yordanov, ако попаднеш на някое интересно промо за догодина, моля да свиркаш, че тук софиянци ни превземат 😜 3
yordanov Публикувано: 2 ноември, 2025 Публикувано: 2 ноември, 2025 В момента, ДиянаВ каза: Но пък тази новина ми даде повод днес да отворя сайта на Animawings. Да си призная не съм ги отваряла от времето, когато изпълняваха сезонно само гръцки острови. С приятна изненада установих, че вече въобще не е така. Харесах си на пръв поглед Стокхолм и Женева. Дано се развиват успешно. @yordanov, ако попаднеш на някое интересно промо за догодина, моля да свиркаш, че тук софиянци ни превземат 😜 Те, ако предлагаха възможност за прикачване към други техни дестинации, можеше и да пожънат по-голям успех в София. 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега