Прескочи до съдържание

К-Ета и Visit Japan Web

Blagovesta78

Препоръчани мнения

Публикувано:

Имам няколко въпроса към пътувалите скоро към Япония и Южна Корея. Днес започнах да попълвам въпросната к-ета но след сканирането на паспорта ми изписа ,че до 31.12.25 сме освободени ,но ако искаме можем да продължим и да платим,и това те освобождава от e arrival card.Та се чудя да го правя или не,или просто да попълня e arrival card,72 часа преди влизането в Корея. И за Япония попълних въпросното,като получих някакъв QR код,но без никакво потвърждение по имейл, и се чудя дали се е получило или не.Моля,споделете вашия опит!

Публикувано:

не бих платил за нещо, ако сме освободени

то и при К-ЕТА пак ще попълваш някакъв формуляр, точно както arival card, само дето и ще платиш 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, Blagovesta78 каза:

Имам няколко въпроса към пътувалите скоро към Япония и Южна Корея. Днес започнах да попълвам въпросната к-ета но след сканирането на паспорта ми изписа ,че до 31.12.25 сме освободени ,но ако искаме можем да продължим и да платим,и това те освобождава от e arrival card.Та се чудя да го правя или не,или просто да попълня e arrival card,72 часа преди влизането в Корея. И за Япония попълних въпросното,като получих някакъв QR код,но без никакво потвърждение по имейл, и се чудя дали се е получило или не.Моля,споделете вашия опит!

За Япония само QR кода е достатъчно. Важното е, че искат един код (една апликация) за всеки отделен посетител, независимо дали сте група и пътувате заедно.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.