Прескочи до съдържание

сБирката през ноември'25

Polina

Препоръчани мнения

Публикувано:

Юхуууу... Готови ли сте за сБирката през ноември? Забравихте ли ги тия сбирки, не сте ли? Идвам свежа, свежа от морето, нося си морски бриз и сол още и вече съм готова с дата, че и с място. Вярвате ли? Ако не вярвате елате да проверите. 

Датата е 20.11.25, часът 18:00, а мястото е бирария Дондуковь. Бирарията се намира до самият Младежки театър, сигурна съм, че повечето от Вас я знаят, за тези които не - бул. Дондуков 14.

Краен срок за записване - 19.11.25 - 13:00ч.

От сега нататък при организирането на сбирки записването не е просто вече пожелателно, а задължително! За съжаление или не, направете възможното да се свържете с мен (начини безброй) и да ми кажете да ви записвам ли или не. Няма да толерирам и ще гледам лошо всеки появил се на сбирка без записване в списъка. 

Хайде, вие сте! Ще се радвам да ви видя. 

Спск:

1. patilana

2. stotan

3. palioto+1

4. Яничка

5. Брани 

6. MayaS

7. IvoS

8. домосед

9. Monika_Koko

10. Евгени

11. Bella A

12. Бръмбар

13. tanichka

14. Георги

15. Izida

16. Ивайла

17. stebal

18. Фил

19.  kremcheto

20.  mradulova

21. Stany

22. Sylvia

23. ??

24. bronco

25. Polina.

• Харесвам 5
  • Браво 6
  • Замислям се 1
Публикувано:

Ако съм поканен на тази сбирка (вече за всеки случай си питам, че се оказах нежелан на много събирания на “пътешественици”), ще дойда и аз!

Публикувано:
На 14.11.2025 г. в 19:00, Polina каза:

Юхуууу... Готови ли сте за сБирката през ноември? Забравихте ли ги тия сбирки, не сте ли? Идвам свежа, свежа от морето, нося си морски бриз и сол още и вече съм готова с дата, че и с място. Вярвате ли? Ако не вярвате елате да проверите. 

Датата е 20.11.25, часът 18:00, а мястото е бирария Дондуковь. Бирарията се намира до самият Младежки театър, сигурна съм, че повечето от Вас я знаят, за тези които не - бул. Дондуков 14.

От сега нататък при организирането на сбирки записването не е просто вече пожелателно, а задължително! За съжаление или не, направете възможното да се свържете с мен (начини безброй) и да ми кажете да ви записвам ли или не. Няма да толерирам и ще гледам лошо всеки появил се на сбирка без записване в списъка. 

Спск:

1. patilana

2. stotan

3. master of...

4. Яничка

5. Брани 

6. MayaS

7. IvoS

8. домосед

9. Rumiana

10.

Ей, ама пак е през седмицата и от Русе ми е трудно да идвам, а пък много искам. 

Спск:

1. patilana

2. stotan

3. master of...

4. Яничка

5. Брани 

6. MayaS

7. IvoS

8. домосед

9. Rumiana

10.

Хайде, запишете ме и мен за всеки случай ако успея да дойда

Спск:

1. patilana

2. stotan

3. master of...

4. Яничка

5. Брани 

6. MayaS

7. IvoS

8. домосед

9. Rumiana

10.

А през декември ще правите ли пак сбирка?

• Харесвам 1
Публикувано:

И пак ще е в ден, в който или ще работя от морето, или от Амстердам.... но тогава ще организирам едно симултанно биропиене 😄

Публикувано:
преди 21 часа, Lorette каза:

Ей, ама пак е през седмицата и от Русе ми е трудно да идвам, а пък много искам. 

Хайде, запишете ме и мен за всеки случай ако успея да дойда

А през декември ще правите ли пак сбирка?

Ще има среща през декември. Ще пусна тема тия дни. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • Браво 2
Публикувано:

Сега сериозно отново. 

Сменяме заведението, не ни познават що за хора сме и много моля наистина да бъдем сериозни и отговорни. Това, че ви се дава готов вариант на място за сбирка, не означава, че човекът от другата страна не е положил достатъчно усилия да убеди управител/отговорник, че "Да, няма да има не явили се, и да, масите няма да останат празни и всичко ще е наред" и т.н. Това, че не се събира капаро или не се поръчва меню, не означава, че записвайки се, ей така за всеки случай, е в реда на нещата в деня на сбирката да не дойдете, защото ви е излезнало нещо друго, което ви е по-интересно...

По ред причини срещите се правят през седмицата, а не в почивен ден. Коледната ще е в събота. 

Не искам да звуча грубо, но се опитайте вие да запазите заведение за 30-40 човека в предколедни дни (че дори и да е средата на лятото, а не Коледа) без да ви вземат пари, без да ви насилят да мислите меню за толкова хора итн. Понякога дори и за десет е трудно. А какво остава за седемдесет +, когато говорим за Коледна сбирка и за която питате от няколко седмици.

Ще се радвам да ви видя всички наистина, защото не съм била тук повече от шест месеца. Но... Уважавайте и труда на другия. 

• Харесвам 17
  • Браво 5
Публикувано:

Благодаря сърдечно Поли, за огромните усилия, които правиш отново да ги има сбирките. И да наистина вече не трябва да има иди ми дойди ми.

• Харесвам 5
Публикувано:
На 15.11.2025 г. в 14:10, Rumiana каза:

Хе-е, тоя път и аз ще дойда! 😀

Ох, съжалявам, дано не е късно, но се налага да се откажа - няма начин да дойда! 😞  Много съжалявам и се извинявам за неудобството! 😞 

Публикувано:

Извини ме, Полина, няма да успея. Желанието ми е по-голямо от възможностите ми. За другия месец ще се пробвам, само да знам датата по-отрано. Май единствено на 12-14 декември ми е заето

Публикувано:
преди 1 час, Lorette каза:

Извини ме, Полина, няма да успея. Желанието ми е по-голямо от възможностите ми. За другия месец ще се пробвам, само да знам датата по-отрано. Май единствено на 12-14 декември ми е заето

н

Няма защо да ми се извиняваш. Написаното от мен важи за всички, няма изключения. 

Ще се радвам да се видим, когато имаш възможност.

За съжаление, съм запазила точно 13.12.25, ако ти се променят плановете си добре дошла. 

Поздрави!

• Харесвам 1
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.