Прескочи до съдържание

Влак Сантяго де Компостела-Мадрид

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте,

следващата година през месец Май планирам да направим El Camino от Порто до Сантяго де Компостела. Самолетните билети са закупени, нощувките са резервирани и само ми остава да купя билети за влак от Сантяго де Компостела до Мадрид. Не съм купувал никога билети за влак в Испания и питането ми е да, ако някой знае сигурен сайт за закупуване на билети да сподели имформацията. Също така къде мога да следя за някакви отстъпки или ваучери за намаление?

Благодаря предварително.

Публикувано:
преди 16 минути , mitaka каза:

Здравейте,

следващата година през месец Май планирам да направим El Camino от Порто до Сантяго де Компостела. Самолетните билети са закупени, нощувките са резервирани и само ми остава да купя билети за влак от Сантяго де Компостела до Мадрид. Не съм купувал никога билети за влак в Испания и питането ми е да, ако някой знае сигурен сайт за закупуване на билети да сподели имформацията. Също така къде мога да следя за някакви отстъпки или ваучери за намаление?

Благодаря предварително.

По-сигурен сайт от Renfe (испанското БДЖ:yes:) не виждам кой.

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз съм пътувала два пъти Мадрид-Сантяго с Райънеър на много ниски цени,но май вече нямат полети. Мисля,че Vueling летят. С влак е повече от 3 часа,със самолет един.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, blueriver каза:

Аз съм пътувала два пъти Мадрид-Сантяго с Райънеър на много ниски цени,но май вече нямат полети. Мисля,че Vueling летят. С влак е повече от 3 часа,със самолет един.

В момента няма никакви директни полети до Мадрид.

Публикувано:
преди 2 минути , neuromancer каза:

Има, с Иберия

че и по 3 на ден...

image.png.9bcc006c748b8657c0e28f4d2613ceac.png

като цените идват по 30-40Е, ако се вземе билет от рано 😉

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 17 минути , mitaka каза:

Аз търся за месец май 2026г., а за тогава няма.

В ремонт ще са 1 месец, 23.04-27.05 и летището няма да работи.

Влак или полети до Ла Коруня

Предвиждат  се високи цени на влаковете, защото ще са препълнени.

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.