mitaka Публикувано: 18 ноември, 2025 Публикувано: 18 ноември, 2025 Здравейте, следващата година през месец Май планирам да направим El Camino от Порто до Сантяго де Компостела. Самолетните билети са закупени, нощувките са резервирани и само ми остава да купя билети за влак от Сантяго де Компостела до Мадрид. Не съм купувал никога билети за влак в Испания и питането ми е да, ако някой знае сигурен сайт за закупуване на билети да сподели имформацията. Също така къде мога да следя за някакви отстъпки или ваучери за намаление? Благодаря предварително.
traveler Публикувано: 18 ноември, 2025 Публикувано: 18 ноември, 2025 преди 16 минути , mitaka каза: Здравейте, следващата година през месец Май планирам да направим El Camino от Порто до Сантяго де Компостела. Самолетните билети са закупени, нощувките са резервирани и само ми остава да купя билети за влак от Сантяго де Компостела до Мадрид. Не съм купувал никога билети за влак в Испания и питането ми е да, ако някой знае сигурен сайт за закупуване на билети да сподели имформацията. Също така къде мога да следя за някакви отстъпки или ваучери за намаление? Благодаря предварително. По-сигурен сайт от Renfe (испанското БДЖ) не виждам кой. 2
blueriver Публикувано: 18 ноември, 2025 Публикувано: 18 ноември, 2025 Аз съм пътувала два пъти Мадрид-Сантяго с Райънеър на много ниски цени,но май вече нямат полети. Мисля,че Vueling летят. С влак е повече от 3 часа,със самолет един. 1
mitaka Публикувано: 18 ноември, 2025 Автор Публикувано: 18 ноември, 2025 преди 1 час, blueriver каза: Аз съм пътувала два пъти Мадрид-Сантяго с Райънеър на много ниски цени,но май вече нямат полети. Мисля,че Vueling летят. С влак е повече от 3 часа,със самолет един. В момента няма никакви директни полети до Мадрид.
jorocontrola Публикувано: 18 ноември, 2025 Публикувано: 18 ноември, 2025 преди 2 минути , neuromancer каза: Има, с Иберия че и по 3 на ден... като цените идват по 30-40Е, ако се вземе билет от рано 😉 1
Alexander Публикувано: 18 ноември, 2025 Публикувано: 18 ноември, 2025 Има си с Иберия 2-3 пъти на ден, цените са от 30-на евро и нагоре. Влака е на подобна цена. 3
mitaka Публикувано: 18 ноември, 2025 Автор Публикувано: 18 ноември, 2025 Аз търся за месец май 2026г., а за тогава няма.
Alexander Публикувано: 18 ноември, 2025 Публикувано: 18 ноември, 2025 преди 17 минути , mitaka каза: Аз търся за месец май 2026г., а за тогава няма. В ремонт ще са 1 месец, 23.04-27.05 и летището няма да работи. Влак или полети до Ла Коруня Предвиждат се високи цени на влаковете, защото ще са препълнени. 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега