Прескочи до съдържание

Коледната магеланска сБирка или сБирката на Магеланци по Коледа! еп.12

Polina

Препоръчани мнения

Публикувано:

Мине се, не мине и хоп пак е дошло време за Коледа и пак е дошло време за магеланската коледна сбирка. Сигурна съм, че вече планувате кога, къде и с кой да прекарате празниците, а тази година за щастие на пътуващите и на тези с малко отпуска се очертават много почивни дни. 

Няма да пиша излишно, знам, че чакате тази тема отдавна и даже с нетърпение. Нооо това не означава, че няма да очаквам от Вас да сте стриктни и отговорни със записването за тази среща. 

Датата е 13.декември.2025, денят е събота, часът 18! Мястото на сбирката ни е бирария Халбите ( https://www.halbite.com/ ) на ул. Три уши 13. https://maps.app.goo.gl/qaXYTaPganRcsDHH8

Ако искате да присъствате можете да се запишете в коледният списък на присъстващите, а ако искате да се отпишете поради наложителни причини бихте могли да го направите до 09.12.2025 година. Наясно съм, че плановете се променят, а и вие дотогава бихте имали яснота, ще пътувате ли към някой коледен базар или ще присъствате на магеланското пиршество. Знаете, че този период е от доста натоварените, затова бих искала да не се чудите дълго "дали" или "дали да не присъствате". Местата са ограничени. 

Както и снощи на месечната сбирка споменах, ако искам нещо на тези срещи, то е всеки да има място и да се чувства добре, а не да се напрягаме излишно с това, кой къде да седне, защото бройката ни рязко е набъбнала, а места няма. Начини за контакт с мен безброй, използвайте ги и не мислете оправдания...

За да не губим коледният дух и настроение не забравяйте, че с удоволствие бихме:

- чули разказите ви от близки и далечни страни;

- изпили питие с усмивки и много наздравици заедно;

- дори може би бихме се изненадали с подаръци, защото все пак е Коледа, а на Коледа се случват чудеса навсякъде около нас; 

- чули плановете ви (ако искате да ги споделите) за следващата година, две или пет напред;

или с малко думи бихме желали да се забавляваме заедно. Ако и вие искате - това е събитието 🙂. 

Дали ще сте Снежанка, дядо Коледа или Рудолф, вие си решете, елате с доброто настроение и към нас се присъединете. 

Пс. Тъй като нямаме куверт/меню за вечерта ме предупредиха, че е възможно храната да излиза с малко закъснение, но ме успокоиха, че бирата щели да я носят бързо 🙂 . 

Спск:

1.  Брани

2. desislavna

3. jorocontrola

4. Dian

5. Alexander

6. Bozhidar1978

7. Argentique 

8. Деси Иванова 

9. Адриан ХН

10. Sushi

11. Monika_Koko

12. liliya +1

13. Branko

14. funo +1

15. Crazy horse

16. Lindt

17. Gentleman basta

18. marycap

19. Milenko

20. Дани Магелани 

21. kali

22. palioto +2

23. Яничка

24. Tedy

25. Фил

26. mary_shery

27. Пътувко

28. mradulova

29. Lirea

30. patilana

31. MayaS

32. IvoS

33. Stany

34. Sylvia

35. Mistress of Germs

36. Master_of_germs

37. Kremcheto

38. iabulka

39. Vani

40. Oshko +3 :) 

41. stotan +1

42. Stotan Driver 

43. Olianata +2

44.Desi75 +1

45. Izida

46. venceremos 

47. lesy +1

48. aikula3d +1

49. Lorette

50. Цвете

51. Stanislav Dimitrov

52. MVryashkova

53. wilks

54. mililia

55. cck

56. stebal

57. Capitan Morgan

58. Asya Assenova

59. Ваня Кърпарова 

60. Радо

61. lisska99

62. cybersimo

63. Polina.

• Харесвам 13
  • Благодаря 9
  • Браво 4
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 34 минути , Брани каза:

Аз се загледах в епизода и се замислих кога станаха 12 години ... 

В интерес на истината са 13, но имаме една година пропуск по времето на ковид. ;) 

• Харесвам 1
Публикувано:

Най-късно в четвъртък ще потвърдя.

Само да попитам в това заведение само бира ли има за пиене? Да знам ако идвам да си нося ракия.

• Харесвам 3
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 1 час, Костов каза:

Най-късно в четвъртък ще потвърдя.

Само да попитам в това заведение само бира ли има за пиене? Да знам ако идвам да си нося ракия.

Има и ракия, Костов! Не носи излишен багаж :) 

• Харесвам 1
  • Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.