Прескочи до съдържание

Коледната магеланска сБирка или сБирката на Магеланци по Коледа! еп.12

Polina

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 часа, Ваня Кърпарова каза:

Мале, много ми се иска и аз да дойда, но не познавам никой :). Това проблем ли е 😀...

Пиша се!

Не е проблем, това е повод да се запознаеш с магеланци на живо.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 5 часа, Ваня Кърпарова каза:

Мале, много ми се иска и аз да дойда, но не познавам никой :). Това проблем ли е 😀...

Пиша се!

И аз не познавам никой, поне не на живо. Ще се запознаем. 🙂

П.С. Излъгах - срещала съм един човек. Нооооо - колкото повече, толкова повече!

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 5 часа, Ваня Кърпарова каза:

Пиша се!

преди 56 минути , iabulka каза:

Няма повод за притеснение - всички тук така са започнали със срещите 🙂 

Публикувано:
преди 7 часа, Lindt каза:

Ние ще се стараем с всички сили да не отпаднем, но ще дойдем най-рано в 8 

И аз така - най-рано в 8 - дано Wizz си спазят разписанието и ме докарат навреме :grin:, въпреки че като за вечерен полет и след няколко ротации си е доста съмнително ... 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 8 часа, Lindt каза:

Ние ще се стараем с всички сили да не отпаднем, но ще дойдем най-рано в 8 и е добре @Брани да не разчита на домашна храна :wink3:

В такъв случай обмислям да се отпиша ...

Публикувано:
преди 7 часа, Rumiana каза:

Утре, 9 декември, е крайният срок за записване, нали?  

Да, Руми, утре е крайният срок. Ще се радвам да успееш да дойдеш и да се запознаем.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 часа, iabulka каза:

Това ни го казваш, за да се чудим кой е този един човек, нали? :) 

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 10 часа, Фил каза:

И аз така - най-рано в 8 - дано Wizz си спазят разписанието и ме докарат навреме :grin:, въпреки че като за вечерен полет и след няколко ротации си е доста съмнително ... 

Днес в последна ротация даже подраниха с кацането. 😉

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:
преди 17 часа, Фил каза:

Ще дойдеш за най-важната част - сметката 😃

• Смея се 5
Публикувано:
преди 12 часа, lesy каза:

Запис от мен с +1.

Ще се радвам да се видя с г-н Куфара и да обсъдим с него новите две титли на любимия му отбор!

Публикувано:
преди 2 часа, Пътувко каза:

Ще дойдеш за най-важната част - сметката 😃

Ти изглежда си забравил каква е традицията - сметката се плаща от новобранците, виждам че и на тази сбирка ще има такива. :grin:

• Благодаря 1
  • Браво 1
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 9 часа, master_of_germs каза:

Днес в последна ротация даже подраниха с кацането. 😉

По Коледа стават какви ли не чудеса! :grin:

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, Фил каза:

Ти изглежда си забравил каква е традицията - сметката се плаща от новобранците, виждам че и на тази сбирка ще има такива. :grin:

Нали трябваше да го крием това, сега ще ги откажем 🙂 Истината е, че вече купуват и по един двупосочен самолетен билет 😆Добре дошли са всички!

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 8 минути , Брани каза:

Онова мнение не успя да достигне 50 лайка и затова няма да има етикети!

Ееее, жалко! Толкова се надявах на първото ми идване да има етикети със забавни и запомнящи се имена.

• Харесвам 2
Публикувано:

Готово! Резервацията е потвърдена, на мое име е. Ще сме настанени на втория етаж, сметките ще се водят на маса (масите са малки 4-6 човека) и както казах и в началото понеже нямаме меню е възможно храната да излиза с малко закъснение (а може и не), но пък бирата е добре охладена, ще идва навреме и има богат избор!

За да не се получават обърквания напомням - вие си знаете, но сервитьорите още не ни познават достатъчно добре. Ако сте станали от вашата си маса, посочвайте на сервитьора на коя маса сте, когато поръчвате, за да няма проблеми със сметките накрая.

И още веднъж следете си нещата.

Бъдете здрави и до скоро! 

• Харесвам 11
  • Благодаря 10
  • Браво 2
Публикувано:
преди 2 часа, Polina каза:

Готово! Резервацията е потвърдена, на мое име е. Ще сме настанени на втория етаж, сметките ще се водят на маса (масите са малки 4-6 човека) и както казах и в началото понеже нямаме меню е възможно храната да излиза с малко закъснение (а може и не), но пък бирата е добре охладена, ще идва навреме и има богат избор!

За да не се получават обърквания напомням - вие си знаете, но сервитьорите още не ни познават достатъчно добре. Ако сте станали от вашата си маса, посочвайте на сервитьора на коя маса сте, когато поръчвате, за да няма проблеми със сметките накрая.

И още веднъж следете си нещата.

Бъдете здрави и до скоро! 

Ей, много се радвам. Контузих се сериозно, но това няма да ме спре да се вдигна до Сф. 🙂

• Харесвам 1
  • Браво 2
Публикувано:
преди 20 часа, Брани каза:

@liliya, @funo, @palioto, @Desi75, @aikula3d, можете ли да ми кажете имената на вашите +1-та, за да им направя етикети и на тях?

На другите мисля, че имам откъде да ги разбера! 🙂 

Ради

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.