palioto Публикувано: 23 ноември, 2025 Публикувано: 23 ноември, 2025 Не мога да открия точната тема , затова отварям нова. Магеланци ,намислил съм една схема и моля за вашите ,предложения! Ще купя двупосочен билет Истанбул(Ist) - София Първият полет до София ще го оползотворя. Вторият от София до Истанбул , мога да го взема от средата на юни до средата на септември ( т.с. лятната ваканция) прибирането вероятно ще го наместя с "Пегасус" Дайте предложения за дестинация ! Тръгването да е двупосочно от Истанбул или мулти Истанбул-?-София. И тук идва моята претенция ,да има хубави плажове.Температурите да не са над 40 градуса.Цените за билети да не са космически . Така както съм поставил въпроса страните от близкия изток май ще отпаднат.Турция, Сев.Кипър не ми допада.Замислям се ,за Батуми изпадат добри цени за там.Дали е добър избор,незнам?Знам ,че съм поставил много условия,но разчитам на вашите идеи!
Argentique Публикувано: 23 ноември, 2025 Публикувано: 23 ноември, 2025 преди 12 минути , palioto каза: Така както съм поставил въпроса страните от близкия изток май ще отпаднат.Турция, Сев.Кипър не ми допада.Замислям се ,за Батуми изпадат добри цени за там.Дали е добър избор,незнам?Знам ,че съм поставил много условия,но разчитам на вашите идеи! В Батуми са големи камъни, лятото хора един върху друг, става веднага дълбоко и често вали сериозно, дори лятото. Цялото грузинско крайбрежие е камънак, само в някакво село имало пясък. Дъщерята на хазяина ни там беше ходила във Варна на танцов фестивал и беше очарована от варненския плаж. преди 16 минути , palioto каза: Цените за билети да не са космически . Хубаво е да посочиш примерен бюджет на човек, че някой може в Бали да те прати. 3
palioto Публикувано: 23 ноември, 2025 Автор Публикувано: 23 ноември, 2025 @Argentique Благодаря за отговора! Значи и Грузия отпада 😀 На Бали ще бъда април месец и едва ли ще повторя. Всъщност не държа да е екзотика.Бюджет мога да определя на човек, по скоро според дестинацията.Това не ме притеснява ,цената ще я изстискам максимално. Просто ми трябва идея за дестинация. Междудругото около Баку, дали става за плаж?
Coo Публикувано: 23 ноември, 2025 Публикувано: 23 ноември, 2025 преди 38 минути , palioto каза: Междудругото около Баку, дали става за плаж? Аз не схванах много схемата - ти цялото лято ли искаш да изкараш на това място от юни до септември или някакво пътуване през лятото планираш? Да знаеш, че и там жегичка, 30-35С е обичайна през лятото. Около Баку става, но не е нещо уау. Лека мътилка. Интересно е колкото да си начешеш крастата да се топиш в Каспийско море. Аз бях попаднала на разни статии, че не е чисто заради добива и индустрията в него, но не съм имала някакви проблеми тип обриви, възпаления и т.н. Ходи, докато го има. Постоянно ми попадат статии, че пресъхва и нивото на водата му пада. 🙂 1
palioto Публикувано: 23 ноември, 2025 Автор Публикувано: 23 ноември, 2025 @Coo, Благодаря за отговора! Засега няма да отхвърлям Азербайджан, защото има какво да се види в Баку.Ще проуча и тази дестинация , конкретно хотелите по крайбрежието.По спомен ,смешни цени съчетан с малък избор. преди 19 минути , Coo каза: Аз не схванах много схемата - ти цялото лято ли искаш да изкараш на това място от юни до септември или някакво пътуване през лятото планираш? . 🙂 Става въпрос за 7-10 дни.
palioto Публикувано: 25 ноември, 2025 Автор Публикувано: 25 ноември, 2025 Приключвам с търсенето ! Намерих перфектната, дестинация ! По ирония се оказа се на арабския полуостров.Известен със своята зеленина и водопади,чак.На фона 40+ градусовите жеги навсякъде през лятото,там е даже прохладно.Има едно мусонче което много леко ме притеснява(само заради вълните). Благодаря на @Argentiqueи @Coo за отделеното време.😀 1
Argentique Публикувано: 25 ноември, 2025 Публикувано: 25 ноември, 2025 преди 1 час, palioto каза: Приключвам с търсенето ! Намерих перфектната, дестинация ! По ирония се оказа се на арабския полуостров.Известен със своята зеленина и водопади,чак.На фона 40+ градусовите жеги навсякъде през лятото,там е даже прохладно.Има едно мусонче което много леко ме притеснява(само заради вълните). Благодаря на @Argentiqueи @Coo за отделеното време.😀 А да се похвалиш коя е? Няма да идваме с вас. 😃
palioto Публикувано: 25 ноември, 2025 Автор Публикувано: 25 ноември, 2025 преди 11 минути , Argentique каза: А да се похвалиш коя е? Няма да идваме с вас. 😃 Ами пропуснал съм да напиша.😀 САЛАЛА е дестинацията. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега