само Рени Публикувано: 13 декември, 2025 Публикувано: 13 декември, 2025 Привет на всички! Използвам форумът и обявявам на всеослушание последната среща за 2026 година за Варна, като искам да кажа, че всеки е добре дошъл да сподели вино, идеи и разкази. Групичката ни е скромна, към момента се очаква около 15-20 човека да се съберем. Датата е 18 декември, четвъртък, в 18.30 часа, а мястото ще стане ясно утре. Вие сте 🙂 5 1
Polina Публикувано: 13 декември, 2025 Публикувано: 13 декември, 2025 Хайде, да е през 2025 тая последна среща, че не ми се чака до 2026... Поздрави на всички! 2 2
lesy Публикувано: 13 декември, 2025 Публикувано: 13 декември, 2025 Добавям, че срещите във Варна са също толкова вълнуващо, колкото е София. Има много пътуващи, хайде присъединете се. 2 1
Lorette Публикувано: 14 декември, 2025 Публикувано: 14 декември, 2025 преди 8 часа, само Рени каза: Привет на всички! Използвам форумът и обявявам на всеослушание последната среща за 2026 година за Варна, като искам да кажа, че всеки е добре дошъл да сподели вино, идеи и разкази. Групичката ни е скромна, към момента се очаква около 15-20 човека да се съберем. Датата е 18 декември, четвъртък, в 18.30 часа, а мястото ще стане ясно утре. Вие сте 🙂 Еееее, пак през седмицата е...... Няма как да дойда от Русе. 1
само Рени Публикувано: 14 декември, 2025 Автор Публикувано: 14 декември, 2025 преди 9 часа, Polina каза: Хайде, да е през 2025 тая последна среща, че не ми се чака до 2026... Поздрави на всички! Хаха, така е, Поли, като нямам твоя организаторски (и не само) опит 😉. И на мен не ми се чака една година. Преди 1 час, Lorette каза: Еееее, пак през седмицата е...... Няма как да дойда от Русе. Оо, специално заради теб ще направим уикенд среща по-нататък, защото май и ти се вълнуваше от пътешествия с палатка. ВИНОТО ЩЕ ГО ПИЕМ НА 18.12.2025 ОТ 18.30 В ДОЛЧЕ АМАРО НА МОРСКА ГАРА. РЕЗЕРВАЦИЯТА Е НА ИМЕТО НА ИРЕНА. 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега