milenats Публикувано: 27 декември, 2025 Публикувано: 27 декември, 2025 Здравейте, издирвам билети от Лисабон към София без прекалено дълги прекачвания и стартиращи в следобеден час най-добре, защото сутринта слизаме от круизен кораб. Цените в момента са много "приятни" - 334 евро на човек. А полетът на Луфтханза май най-много ми харесва. Има ли смисъл да чакам за промоция? Или няма надежда?
Hakkâri Spor Публикувано: 27 декември, 2025 Публикувано: 27 декември, 2025 Не казаxте за коя дата иде реч. 1
milenats Публикувано: 27 декември, 2025 Автор Публикувано: 27 декември, 2025 преди 3 минути , Hakkâri Spor каза: Не казаxте за коя дата иде реч. 12 юли
Asenster Публикувано: 27 декември, 2025 Публикувано: 27 декември, 2025 преди 3 минути , milenats каза: Здравейте, издирвам билети от Лисабон към София без прекалено дълги прекачвания и стартиращи в следобеден час най-добре, защото сутринта слизаме от круизен кораб. Цените в момента са много "приятни" - 334 евро на човек. А полетът на Луфтханза май най-много ми харесва. Има ли смисъл да чакам за промоция? Или няма надежда? Цената (ако става дума от София и обратно) е над очакванията за този маршрут, но ако сте я видели почти е невъзможно да падне за Lufthansa Group. В бизнес класа съм купувал за около 480 EUR за този маршрут. Ако датите не са фиксирани може да се намери цена под 200 EUR SOF - FRA/MUC/VIE - LIS и обратно само с ръчен багаж.
neuromancer Публикувано: 27 декември, 2025 Публикувано: 27 декември, 2025 преди 15 минути , milenats каза: Здравейте, издирвам билети от Лисабон към София без прекалено дълги прекачвания и стартиращи в следобеден час най-добре, защото сутринта слизаме от круизен кораб. Цените в момента са много "приятни" - 334 евро на човек. А полетът на Луфтханза май най-много ми харесва. Има ли смисъл да чакам за промоция? Или няма надежда? С традиционни компании шанса да паднат цените е много по-малък. Ако ще ползваш нискотарифни шанса е по-голям. Иначе, използвай въображението, пробваш 1-2 дни по-късно, прекачване някъде, такива неща... Иначе всички промоции които се правят са за полети от до определени дати, определени дестинации и т.н, и дори да има промоция не е сигурно че точно твоя полет ще падне. Има полети около полунощ на следващия ден с aegean, и подобни. В смисъл, или ще жертваш удобство за по-добра цена, или ще платиш каквото искат... 1
milenats Публикувано: 27 декември, 2025 Автор Публикувано: 27 декември, 2025 Всъщност става дума за еднопосочен полет Лисабон-София. И всички други опции, които видях в esky не ми харесаха. Ще ровя още.
СимЕон I Публикувано: 27 декември, 2025 Публикувано: 27 декември, 2025 16 minutes ago, milenats said: Всъщност става дума за еднопосочен полет Лисабон-София. И всички други опции, които видях в esky не ми харесаха. Ще ровя още. Ако все пак решиш да купуваш този скъп еднопосочен билет е по-добре да си го вземеш от сайта на Луфтханза като OJ с полет до Виена например за да ти излезе малко по-евтино, дори и да нямаш нужда от втория полет. 3
neuromancer Публикувано: 27 декември, 2025 Публикувано: 27 декември, 2025 Не знам какво дава esky Ето за 13.07.най-евтините полети За 12 вечерта, ако държиш 3
Asenster Публикувано: 27 декември, 2025 Публикувано: 27 декември, 2025 преди 6 минути , СимЕон I каза: Ако все пак решиш да купуваш този скъп еднопосочен билет е по-добре да си го вземеш от сайта на Луфтханза като OJ с полет до Виена например за да ти излезе малко по-евтино, дори и да нямаш нужда от втория полет. Да, това е отличен вариант.... или втората отсечка да се вземе такава, че да се ползва по друг маршрут (с Multi-city) опцията. 1
Oldkozel Публикувано: 27 декември, 2025 Публикувано: 27 декември, 2025 преди 8 часа, milenats каза: Всъщност става дума за еднопосочен полет Лисабон-София. И всички други опции, които видях в esky не ми харесаха. Ще ровя още. Преди 8 години ни се наложи спешно да търсим еднопосочен билет Брюксел-София. На гишето на австрийските авиолинии обяснихме в каква ситуация се намираме и служителката им ни измисли двупосочен полет Брюксел - Виена - София. Полетът в посока София беше първият възможен, а връщането когато е най-евтино (по спомен след няколко месеца; реално не го ползвахме). Цената на двупосочния беше с над 100-150 евро по-евтина от еднопосочния с прекачване, както и от директния еднопосочен полет от друга компания. 4 1
Madonna Публикувано: 28 декември, 2025 Публикувано: 28 декември, 2025 преди 12 часа, Oldkozel каза: Преди 8 години ни се наложи спешно да търсим еднопосочен билет Брюксел-София. На гишето на австрийските авиолинии обяснихме в каква ситуация се намираме и служителката им ни измисли двупосочен полет Брюксел - Виена - София. Полетът в посока София беше първият възможен, а връщането когато е най-евтино (по спомен след няколко месеца; реално не го ползвахме). Цената на двупосочния беше с над 100-150 евро по-евтина от еднопосочния с прекачване, както и от директния еднопосочен полет от друга компания. А как се търси такъв билет? Как се открива кога е най ниската цена за втория полет?
stanimir Публикувано: 28 декември, 2025 Публикувано: 28 декември, 2025 Задаваш мулти-сити , въвеждаш желания полет и след това добавяш полет София - Виена за примерно месец напред.Показват се полетите за определен времеви диапазон и може да местиш , докато си намериш най-евтините дати.Втория полет София - Виена е някъде 27€ при такова търсене.Разбира се следиш да излезе общо по-евтино от еднопосочния , но пък може да получиш полет до Виена "безплатно" , дори цената да е почти еднаква. 1 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега