Прескочи до съдържание

Провиденсия, Колумбия – информация

Svetulche

Препоръчани мнения

Публикувано:

Моля, споделете впечатления / информация за остров Провиденсия.

Опитвам да преценя струва ли си двата дни път до там и обратно с общо 4 полета, за да останем там 2, макс. 3 дни.

Малко контекст: за Колумбия можем да отделим не повече от 19-20 дни през август. Това с Провиденсия ми се струва силно непрактично, предвид че искам да видим Богота, Villa de Leiva, Меделин, Гуатапе, Кокора, Картахена, че даже и Хардин. Трябва нещо много изключително да измести някое от тези места от програмата ни. И се чудя дали Провиденсия е такова място. А дори да е така - дали август е подходящо да се отиде с цел гмуркане/шнорхелинг?

Провиденсия се промъкна като идея, защото единият човек в групичката ни би искал да се гмурка, а и аз не бих отказала малко плаж и шнорхелинг. Това с гмуркането допълнително усложнява нещата, защото 24 часа след гмуркане не трябва да се лети, а няма друг начин за стигане до острова (или поне до Сан Андрес не).

Някой може ли да предложи друго, транспортно по-достъпно, място в Колумбия за гмуркане и шнорхелинг през август? Попадна ми Capurgana, но не намирам много информация, а тази която намирам е малко противоречива. Не че и това  място е много лесно достъпно, май ..... Ама поне е по суша.

Благодаря предварително!

Публикувано:

Струва ми се трудна постижима задача за това време, доколкото разбирам е първо ходене.

Аз щях да ходя, ама се размина преди време и бях разследвал доста.

Ходенето е само през Сан Андрес, не е особено евтино, а там е много диво.

Има някои хубави острови срещу Картахена и малко по-надолу Mucura, много по-лесно достъпни. Идеално за шнорхелинг 

• Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.