Прескочи до съдържание

Latam multi city flight

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте,

предстоят ни няколко полета в Южна Америка, които искаме да навържем в един билет.

Проблема е, че този вариант ни се предлага само от посредници, а не от авиокомпании.

Някой дали е вземал билет  "multi city" на Latam?

p.s. Билета който искаме да вземем е Сантяго-Пуерто Наталес 27 март,  Пуерто Наталес - Игуасо 1 април, Игуасо - Рио 4 април

• Харесвам 1
Публикувано:

А защо просто не вземеш 3 еднопосочни билета? Имаш дни между тях, така че защитата срещу изпускане на връзката няма отношение тука.

• Харесвам 1
Публикувано:

Единствено виждам смисъл , ако се разчита на промяна в някой от полетите , да имаш възможност да си смениш и останалите с по-предпочитани.Това е  обаче много несигурно , не си спомням добре и правилата на Латам.Иначе наистина няма причина да търсиш мулти-сити.В случая агенция дори може да оплеска нещата.Купи си ги направо от авиокомпанията.

• Харесвам 1
Публикувано:

От моя опит с домашните полети, промени и откази във вече заредено разписание са редки. А и така да стане, най-много да останеш с ден повече на едно място и ден по-малко на друго.

Аз като ги нацъках заедно с Гугъл флайтс ми излезе малко стряскаща сума, може би поотделно ще е и по-евтино (естествено Пуерто Наталес е скъп полета, но пък може да се пробва Пунта Аренас или нискотарифна компания).

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, neuromancer каза:

А защо просто не вземеш 3 еднопосочни билета? Имаш дни между тях, така че защитата срещу изпускане на връзката няма отношение тука.

Мисля, че се оскъпяваха билетите, когато са еднопосочни. А когато сложех повече полети ми падаше цената. Не знам дали имам основание, но и се чувствам по-спокойна, ако всичко ми е на една авиокомпания. Нямам много опит в Южна Америка. Била съм само в Перу. Но ще ходим 6 човека и ми е притеснено да не оплескам нещата. Благодаря на всички, които се включиха с отговори! :)

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.