vino4erpec Публикувано: 20 януари Публикувано: 20 януари Здравейте, може ли някой да ми каже как да си купя билети онлайн за кулите Петронас от България? Когато стигна до мамента за плащане, системата ме блокира, пробвах през домашен wi-fi на лаптоп, пробвах и през мобилни данни на телефона. Не става! Би ли било решение да ми купят билетите от Испания и да ми ги пратят на мейл? Благодаря предварително!
Адриан ХН Публикувано: 22 януари Публикувано: 22 януари Не става от България. Може би е заради IP-то. Аз си купих от Бали 1
neuromancer Публикувано: 22 януари Публикувано: 22 януари Ако е от IPто може да се заобиколи сравнително лесно. 1
tanil1965 Публикувано: 22 януари Публикувано: 22 януари Билети съм купувала от Klook, но това беше 2024 г. Не си спомням да е имало проблем тогава. 1
vino4erpec Публикувано: 22 януари Автор Публикувано: 22 януари В крайна сметка, взех билети през Booking, които се явяват посредник на туроператор базиран в Дубай. Оттам пък щели да ми пратят билетите на whatsapp ден преди датата. Някой имал ли е подобен казус?
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега