Прескочи до съдържание

София-Килиманджаро

Препоръчани мнения

Публикувано:
Здравейте, магеланци, 🙂

Пред купуване съм на двупосочни билети София - Килиманджаро и реших да попитам и тук за съвет дали има опция да се намерят по-изгодни, дали да изчакам още време или не ..

Става въпрос за пътуване на 28 януари 2027 и връщане на 6 февруари, като опциите за промяна на датата са +/- 1-2 дни, но трябва да се спази 8 нощи и 9 пълни дни. По принцип датите 28-6 са най-оптимални.
Градовете за начало и край са задължителни, като единствена опция за пристигане нататък е град Аруша вместо летище Килиманджаро, но той не е подходящ за връщането към София, на 6ти трябва да е Килиманджаро. Нискотарифните може би са рискови, тъй като пътуването е с цел изкачване на Килиманджаро, което си е сериозна организация и при пропадане на полет, нещата се провалят генерално, което хич не е добре.
Ще пътуваме и с чекиран багаж. Най-доброто, което откривам е 800 евро/човек  с Турските авиолинии.
Картите ми са Виза. 

Предварително благодаря!
Публикувано:
преди 55 минути , Denisse каза:
Здравейте, магеланци, 🙂

Пред купуване съм на двупосочни билети София - Килиманджаро и реших да попитам и тук за съвет дали има опция да се намерят по-изгодни, дали да изчакам още време или не ..

Става въпрос за пътуване на 28 януари 2027 и връщане на 6 февруари, като опциите за промяна на датата са +/- 1-2 дни, но трябва да се спази 8 нощи и 9 пълни дни. По принцип датите 28-6 са най-оптимални.
Градовете за начало и край са задължителни, като единствена опция за пристигане нататък е град Аруша вместо летище Килиманджаро, но той не е подходящ за връщането към София, на 6ти трябва да е Килиманджаро. Нискотарифните може би са рискови, тъй като пътуването е с цел изкачване на Килиманджаро, което си е сериозна организация и при пропадане на полет, нещата се провалят генерално, което хич не е добре.
Ще пътуваме и с чекиран багаж. Най-доброто, което откривам е 800 евро/човек  с Турските авиолинии.
Картите ми са Виза. 

Предварително благодаря!

Ако искате, чакайте априлско-майското им „промо“, ама и да падне цената, ще е със стотина €. С твърди дати е така.
Вероятно за себе си бих купила с ден по-рано за отиване, че е зима и всичко може да стане - от закъснял самолет от София и изпускане на връзка до сняг в Истанбул. Но пък може да сте задали буферни дни.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

+1 за мнението на @Argentique за един ден по-ранно тръгване.

Отделно че закупени билети за 10-11 месеца напред, не е ясно какви промени в разписанието може да претърпят полетите

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.