Nayden Bondzhev Публикувано: 9 март Публикувано: 9 март На 27.02.2026 г. в 20:38, ДиянаВ каза: Има шанс за билети за Алхамбра, пускат на порции по различно време на деня. Гледай да следиш в работно време какво пускат. Не се занимавай с прекупвачи по възможност. Днес пробвах два типа билети, като за периода 01.04 - 10.04 ми даде not available. Е бати мястото за посещение.
Alexander Публикувано: 9 март Публикувано: 9 март Според сайта на Гранада, ако не се намерят билети до последно, вечерта преди деня в който ще се ходи, между 20-22 часа пускали поспедно билети на tickets.alhambra-patronato.es Последния шанс е сутринта, когато отворят на място от гишето, но няма 100% гаранция. 2
neuromancer Публикувано: 9 март Публикувано: 9 март Ми то всякакви популярни места са така вече, всичко се разграбва месеци напред. Италия например... 1
D_Dimitrov Публикувано: 9 март Автор Публикувано: 9 март Аз успях да взема миналата седмица билети тип Dobla de Oro General от този сайт Home - Tickets Alhambra Patronato
ESK Публикувано: 9 март Публикувано: 9 март Ако решите да пропуснете Камино дел Рей, но все пак да направите нещо извън Малага, препоръчвам РОНДА. Ние края на ноември взехме еднодневна екскурзия от Малага - Ronda+Setenil de las Bodegas и мнооого ни хареса. Тази екскурзия бях взела (без да добавям екскурзоводна обиколка в Ронда): https://www.getyourguide.com/malaga-l402/malaga-ronda-setenil-de-las-bodegas-optional-sunset-t583609/ 6
Nayden Bondzhev Публикувано: 9 март Публикувано: 9 март преди 54 минути , neuromancer каза: Ми то всякакви популярни места са така вече, всичко се разграбва месеци напред. Италия например... До Италия (особено северна) летя по всяко време - с колата, там вариантът от днес за утре работи 😀
ДиянаВ Публикувано: 9 март Публикувано: 9 март преди 1 час, Nayden Bondzhev каза: Днес пробвах два типа билети, като за периода 01.04 - 10.04 ми даде not available. Е бати мястото за посещение. Упорствай, търси през различни дни, часове от деня и така. Според мен ще излязат с повече постоянство в дебненето. 1
neuromancer Публикувано: 9 март Публикувано: 9 март преди 2 часа, Nayden Bondzhev каза: До Италия (особено северна) летя по всяко време - с колата, там вариантът от днес за утре работи 😀 Ми Рим, Флоренция, януари уж като най-празно за някои билети леко трудно седмица-две предварително, други за в последния момент няма.
ДиянаВ Публикувано: 9 март Публикувано: 9 март Аз не съм ходила до Ронда, но като гледах колко турове дотам се предлагат от Малага и още толкова от Севиля, козината ми противодейства настръхнало 😃 Ако имах излишен ден в Малага, щях да го посветя на града, защото има голямо настроение в него, или на морето, пак заради същата причина - носи заряд. При първото посещение в Андалусия море не видях, по-точно видях от самолета на излитане в обратна посока и беше толкова привличащо, че при второто посещение реших да направя Севиля + море/океан при Кадис, Тарифа, Гибралтар и Марбея. От летището на Малага и обратно към града Малага има редовни и на често автобуси до Марбея. На мен ми допадна кукленската му хубост и топлина с удобната логистика. Един излишен ден в Малага може да се оползотвори за там - чисто, нагласено и не скъпо за кафе, чуроси и зяпане😃 Ако бях в Севиля и имах излишен ден там, щях да отида до Кадис - кога друг път ще се случи … така разсъждавам от позицията на влюбила се в този град с океан и тесни улички, по които за 15-20 мин. стигаш от единия до другия край на стария град. Иначе естествено стои на дневен ред и посещение на Кордоба - първосигнален, включително за мен, избор за еднодневно пътуване и от Малага, и от Севиля - пак с тесни улички и Мескита, ама нямат море🤪 Въобще Андалусия не е за едно посещение, което мнение се споделя от ред магеланци и е добре да се заложи като нагласа. Аз при две съм временно задоволена, но това не пречи да си мисля въображаемо и за трето - от Севиля в посока Фаро, Португалия (сега има такива директни полети от Букурещ, нямам нагласа за вместването им в тази година, но знае ли се каква есенна умора ще ме обземе 🙈) 1
Duke Публикувано: 27 март Публикувано: 27 март На 27.02.2026 г. в 15:03, Crazy Horse каза: Препоръчвам ви ресторант Тополино в центъра на Мадрид. Имат супер паеля. Това е ресторант бюфет. https://www.topolino.es Само да потвърдя качеството на паелята. Грилованите зеленчуци също не бяха никак лоши...
Nayden Bondzhev Публикувано: 27 март Публикувано: 27 март Като препоръчвате кръчми, дайте нещо наготово за Андалусия: Малага и наоколо? 😜
Duke Публикувано: 27 март Публикувано: 27 март преди 23 минути , Nayden Bondzhev каза: Като препоръчвате кръчми, дайте нещо наготово за Андалусия: Малага и наоколо? 😜 Събота и неделя бяхме в Севиля. В събота направихме късен обяд/ранна вечеря в едно заведение на площад Alameda de Hércules и останахме много доволни. Това е мястото. В неделя вечеряхме в близост до катедралата и по-точно тук и също останахме доволни, но в първото място беше определено по-вкусно... 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега