kodbg Публикувано: 3 март Публикувано: 3 март След неприятната за мен жега през февруари в Сайгон запланувах едно студено приключение за следващата Коледа. Намислил съм самолет София - Трьомсо нощувка самолет Трьомсо - Киркенес нощувка Havala круиз Киркенес - Берген 2 нощувки Берген 1 нощувка Флам 2 нощувки Осло Къс ден... ясно, дали има други съществени проблеми толкова на север, особено Киркенес през декември, някой има ли опит? 1
Antigona Публикувано: 12 юли Публикувано: 12 юли On 3/3/2026 at 11:43 AM, kodbg said: След неприятната за мен жега през февруари в Сайгон запланувах едно студено приключение за следващата Коледа. Намислил съм самолет София - Трьомсо нощувка самолет Трьомсо - Киркенес нощувка Havala круиз Киркенес - Берген 2 нощувки Берген 1 нощувка Флам 2 нощувки Осло Къс ден... ясно, дали има други съществени проблеми толкова на север, особено Киркенес през декември, някой има ли опит? Когато планирах пътуването ни до Тромсьо в средата на февруари 2025 имах идея за ферито, но от многото коментари разбрах, че времето е непредвидимо дори часове преди плаване. Проблемът е ако нощувките вече са платени и се анулира плаването. Също по Коледа и НГ на летището в Тромсьо бяха някакви яки панаири. Бяхме се приготвили за лед и студ, но имахме дъжд някои от дните на Лафотен и горещо слънчево последният ден в Тромсьо. Много от плановете промених предварително поради бързо променящото се време, за да сведа до минимум неприятности.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега