Biserka Yovcheva Публикувано: 12 март Публикувано: 12 март Здравейте! Ще пътувам до Мароко и искам да попитам, дали мога да си взема алкохол в чекирания багаж. Има ли проблем, ако си внесеш алкохол в ресторант? 1
jorocontrola Публикувано: 12 март Публикувано: 12 март преди 41 минути , Biserka Yovcheva каза: Има ли проблем, ако си внесеш алкохол в ресторант? Ако не те хванат, няма проблем... 1
jul Публикувано: 12 март Публикувано: 12 март Според мен няма проблем за алкохол в багажа, обаче не бих си го извадила в заведение за нищо на света. Не съм наясно със законодателството им, но нищо чудно да не е само глоба. И за да не изглеждам по-голям светец от светците - ние си купихме там алкохол от магазин за алкохол. След вечеря в стаята. се ползваше. Едната вечер в Маракеш ни предложиха бира в заведение, но се пиеше тайно в чаши за капучино и струваше колкото цялата вечеря. 3
travelss Публикувано: 12 март Публикувано: 12 март 58 minutes ago, Biserka Yovcheva said: Здравейте! Ще пътувам до Мароко и искам да попитам, дали мога да си взема алкохол в чекирания багаж. Има ли проблем, ако си внесеш алкохол в ресторант? Ибаси. 1 3
Argentique Публикувано: 12 март Публикувано: 12 март Може да си пиете съвсем открито по покривите по риадите (малките хотели в медината), даже е пълно с пиещи. Повечето риади се държат от чужденци. Пример за тайно пиене в заведение. В смисъл само аз и някои съседи по маса знаеха какво има в чая ми освен чай. Но беше студено, в топло не бих пила силни спиртни напитки. Тогава ползвах такъв съд за пренос. Сега вече знам, че за кафявите алкохоли по-малко привлича вниманието не стоманената манерка, а пластмасова бутилка 0,5 л от студен чай. Няма да казвам в коя страна и място ни се случи да пием така, че ще се шокира аудиторията и ще повалят едносрични коментари. Disclaimer: всеки си прИценя! 4 1
vorbis Публикувано: 12 март Публикувано: 12 март преди 4 часа, travelss каза: Ибаси. Ера, ти ли си 😄 А дали ще има проблем, ако си внесеш свинска пастърма в ресторант? 😉 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега