Alexander Публикувано: 17 март Публикувано: 17 март Не съм ходил в тази страна. Смятах да я посетя през лятото и да наблегна на природните неща за гледане, но се сдобих с билети за декември по Коледа. Кацам в Пекин, мислех да посетя Харбин, но ледения град се отваря след 5 януари и отпадна.. Освен Пекин, ще слезем надолу Хонг Конг, Макао и Шензен, общо 3 или 4 дни Остава да избера още едно място, но нещо не мога да реша кое. В Шанхай няма да ходя , по-скоро искам нещо природно и малки градове, но през зимата няма много избор. Видях че портите на рая са в лед и мъгла и се отказах. Оглеждам Кунминг, Дали, Лихианг, някой бил ли е там? Някакви съвети за някоя място за 3 дни ?
stanimir Публикувано: 17 март Публикувано: 17 март Не се разпъвай толкова , набележи си един два региона и разгледай там. Навсякъде има малки автентични градчета. Около Шанхай има и поне 7-8 от старинните малки водни градчета , също и Суджоу е на половин час с бързия влак. Макао и Шънджън за мен са загуба на време в подобно пътуване особено последния. Айде да кажем така и така си в Хонконг (изключителен град !!!) ще отделиш ден и за Макао ,но има много по-интересни места от Шънджън в континентален Китай.Шанхай е в пъти по-интересен.Мисля @Граф Вронски беше наскоро точно в Юнан за където питаш. 2
Alexander Публикувано: 17 март Автор Публикувано: 17 март Хм, аз съм бил в Хонг Конг и ми хареса доста , мислех че Шънджън е супер град. Някъде в тази част около Хонг Конг Макао има ли нещо интересно? най-малко там ще е по-топло и затова ми се иска в тази част да имам една от базите Към Шанхай не смятах да ходя, самия град не ме привлича особено. Ако наоколо има интересни неща е друго вече. за 11-12 дни смятам да сме на максимум три места, Пекин и още две. Ако отпадне Хонг Конг, значи търся две места за бази по 3 дни да речем.
stanimir Публикувано: 17 март Публикувано: 17 март Той е супер , но няма нищо автентично.До преди 30-40 години е бил буквално забутано рибарско селище без никакви забележителности и после на мястото издигат 4-5 Дубая 😄Знам че си падаш по гурме кухнята и в това отношение казват че е топ , другото е само модерна архитектура и шопинг. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега