Прескочи до съдържание

Околосветско пътешествие 2026 с акцент върху тихоокеанските острови

Препоръчани мнения

Публикувано:

Браво, Oshko! 

Не само заради пълния кръг около земята, а и заради местата които си включил, ще следя с интерес.

Пожелавам всички връзки да са по план. 

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 13 часа, Oshko каза:

Маршрутът е:

SOF-ICN-TPE-ROR-GUM-TKK-PNI-MAJ-TRW-INU-TRW-NAN-SUV-FUN-NAN-TBU-NAN-APW-AKL-IAH-FRA-SOF

Screenshot 2026-04-05 170829.png

В европейски цифри колко идва това, ако не е тайна де?

Да си правя сметката, дали изобщо да смятам...

Публикувано:

Поздравления за плана и маршрута! Успех!Колко дни е цялото пътуване и ако не е тайна-общата цена?

• Харесвам 3
Дани Магелани
Публикувано:

Успех!

На мен много ми се искаше да затворя кръга, но когато ми трябваше билет до НЗ, не намерих изгоден вариант за пътуване на изток. А и имах времеви лимит. За това стана София-Истанбул-Сан Франциско-Фиджи- НЗ - Фиджи - Френска Полинезия - Хавай - СФ - Истанбул - София.

Твоята идея много ми хареса - през Сеул до Оукланд. При възможност, бих те копирала. Ще следя внимателно пътя и разказа ти.

• Харесвам 8
Публикувано:

Браво!

Това вече наистина е магеланска тема. Ще следя с огромен интерес. Особено в частта Маршалови о-ви-Кирибати-Науру-Фиджи-Тувалу-Тонга-Самоа.  Тук ми се губят всички , с изключение на Фиджи. И ще има какво да се стремя да "прекопирам".

Успех, @Oshko

• Харесвам 10
Публикувано:
преди 6 часа, crazyhorse каза:

Поздравления за плана и маршрута! Успех!Колко дни е цялото пътуване и ако не е тайна-общата цена?

25 дни

• Харесвам 10
Публикувано:

Не е много уместно да се пита за пари 💰 

Аз го оценявам на 2к+ 

Хората са по-склонни да споделят ултра бюджетни схеми или да демонстрират възможности със скъпи 😄

Нормалните хора са по-дискретни.Ванката, като се прибере в България ще пусне картинката през AI и ще даде точната цифра, според датите , разположението на звездите и т.н.За подобни изчисления и аз приветствам AI.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 12 часа, stanimir каза:

Няма вече такива теми 😞 Завръщане към зората на форума.

Той Oshko си е тук от зората на форума и винаги е бил пич 🙂 Така, че аз лично не бих завиждал, а бих се радвал да следя такова пътуване. 

Дани Магелани
Публикувано:
преди 2 часа, Oshko каза:

Ето една карта, която правих преди време с ориентировъчни цени:

IMG_1749.jpeg.aafd74c6a7ccd80a53fc8412462d68a2.jpeg

Колкото и да струва, всяко евро си заслужава! Преживяването цена няма! Много се радвам за теб и хората с теб! Логистиката ти е коствала много безсънни нощи, предполагам. Ще се радвам да споделиш подробности!

• Харесвам 3
  • 3 месеца по-късно ...
Публикувано:

Време е за тръгване, за сега се разминаваме със супер тайфуна Bavi само с един ден, до тук извадихме късмет:

image.png.b6cd3616d560ddf44b66d187365a64db.png

Специален поздрав за Магеланци:

Picture2.png.b1b4abfa9c52ff2d49c717bf603373f5.png

• Харесвам 27
  • Шок 1
  • Браво 19
Публикувано:
Преди 1 час, Oshko каза:

Време е за тръгване, за сега се разминаваме със супер тайфуна Bavi само с един ден, до тук извадихме късмет:

image.png.b6cd3616d560ddf44b66d187365a64db.png

Специален поздрав за Магеланци:

Picture2.png.b1b4abfa9c52ff2d49c717bf603373f5.png

Хайде леки полети, успешни връзки и чудесни емоции по време на пътуването!:good:
Следим за снимки и репортажи! 

• Харесвам 5
Публикувано:

Знаеш, че публиката в темата ти е доста, та ще се радваме да списваш по някой ред при възможност. 

Лек път и всички полети да са навреме. 

• Харесвам 6
Публикувано:

Успех и приятно пътуване!  :girl_witch:

Весело изкарване и много хубави емоции ви пожелавам!

• Харесвам 3
Публикувано:

Еха, много яко 🙂 Не съм била на нито едно от тези места 🙂 Ще следя темата с интерес 🙂 Пожелавам на добър път и много весело изкарване 🙂 

• Харесвам 3
Публикувано:

Много вълнуващо и запомнящо се приключение пожелавам и нека всичко по пътя става по лесния начин 🙂

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.