Прескочи до съдържание

Binance спира да предоставя услуги на клиенти в ЕС

Препоръчани мнения

Публикувано:

Binance е уведомила клиентите си в ЕС, че от следващата седмица ще спре да им предоставя услуги, тъй като няма да има лиценз за работа в региона. Това е сериозен удар за най-голямата криптоборса в света.

От 1 юли всички криптокомпании, които работят в ЕС, трябва да имат лиценз по Регламента за пазарите на криптоактиви (MiCA), иначе рискуват санкции.

Имате няколко дни до 1 юли.

https://profit.bg/article/2026062608155015754

• Шок 1
Публикувано:

От Револют отдавна ми пращат известия, че Револют има лиценз и да мигрирам там. Ама нещо не вярвам в криптото тия дни.

Публикувано:

Доста гръмко заглавие за нищо. Аз не съм получил абсолютно никаква информация от тях и нямам никаква промяна в акаунта. Очаквам да си получат лиценза в най-скоро време, не виждам как биха се отказали от EU пазара. По-вероятно ми се струва да продължат 1-2 месеца в нарушение докато получат лиценза и да платят глобите, отколкото да подтикнат потребители към местене на средства или закриване на акаунти.

Публикувано:

В няколко държави от ЕС клиентите вече получиха мейли, че спират от 01.07, аз още нямам мейл. Преместих всичко в Кракен за всеки случай, но дано и Binance получат лиценз по някое време. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.