Alexander Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли Струва ми се, че сме доста хора, след днешните разкрития и промени, та реших да пусна една тема по въпроса. Кои ще ходят към Лансароте 12 -19.06 или както са ги нагласили след днешните анулирания. 1
Фил Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли преди 10 минути , Alexander каза: Струва ми се, че сме доста хора И дано да сте живи и здрави дотогава и да не настъпят някакви промени междувременно ... 9
Barfly Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли Аз се ядосах и канселирах билетите да ми връщат парите, ще взема сега да ги нагодя и 3 дни преди пътуването ще вземат да стачкуват, оня ден племенницата ми пътува самолета закъснял с 2 часа и пак не можа да хване връзка... на който не се отказва успех 1
Роми Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли Аз също днес променях билети . Летя първо до Фуерте на 14.11 и се връщам от Лансароте на 21.11. 3
Otnesen Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли От 14.11 до 21.11 след смяна на полети днес ...Аз ,половинката и две Магеланчета сме бодри оптимисти да се получат нещата... 1
crazyhorse Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли преди 3 часа, Alexander каза: Кои ще ходят към Лансароте 12 -19.06 или както са ги нагласили след днешните анулирания. Ноември или юни?😎 2
Alexander Публикувано: 29 юли Автор Публикувано: 29 юли Ноември, аз също съм на 14-21, общо 5 резервации и 12 човека. Няма да сме заедно, аз само съм организатор. 2
stormbringer Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли Изпуснал съм някаква топ оферта или случайно отивате много хора по това време?
jorocontrola Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли Ами около 150Е на човек. Добри часове на полетите, голям ръчен багаж в цената. Смени на един билет. Това го има от повече от година от ЛХ 😉 1
stanimir Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли 35 minutes ago, stormbringer said: Изпуснал съм някаква топ оферта или случайно отивате много хора по това време? Това заедно с Лансероте и Фуертевентура. 1
stormbringer Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли С други думи - изпуснал съм, ама то така или иначе аз за тази година нямам вече мегдан
stanimir Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли Ама в средата на януари когато беше офертата сигурно си имал 😉 2
Otnesen Публикувано: 30 юли Публикувано: 30 юли Тук има информация за острова : https://golanzarote.org/
Captain45 Публикувано: 30 юли Публикувано: 30 юли Ако отскачате до Фуерте пишете да направим една магеланска сбирка. Не е проблем да отскоча и до Лансероте, само на 30! минути ми е с ферибота. 1
jorocontrola Публикувано: 31 юли Публикувано: 31 юли Вземи изкарай книжка, че поне на Фуертавентура интересните места може и да не са достъпни без кола… Бих казал същото и за Ланзароте де 😉
Дани Магелани Публикувано: 31 юли Публикувано: 31 юли На 29.07.2026 г. в 16:15, Роми каза: Аз също днес променях билети . Летя първо до Фуерте на 14.11 и се връщам от Лансароте на 21.11. Имаш тур на ТУИ в бюрата и др. Автобус от хотела+фери+автобусна екскурзия по Лансароте и връщане във Фуерте. За 50 евро всичко. Може да не се връщаш като ви оставят на подходящо място за придвижване до хотела. Екскурзията води до интересни места, които не може да се видят с обществен транспорт.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега