Прескочи до съдържание

Магеланска среща в Пловдив 29.08.2026

Препоръчани мнения

Публикувано:

Както знаете, а ако не знаете да ви кажа - @zon ще бъде в Пловдив и предлагаме да направим една среща на 29.08., пада се събота след 18.00 например. Засега няма резервирано нищо, нямаме предвид и място :wink:. 

Темата я отварям за да видим колко магеланци ще са на линия и да направим организация в движение. 

Предлагайте и място, примерно в широкия център. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

То след толкова приказки в другата тема, човек даже по магистралата покрай Пловдив минава с притеснение, а вие среща организирате... 🤭

• Смея се 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 6 минути , Otnesen каза:

То след толкова приказки в другата тема, човек даже по магистралата покрай Пловдив минава с притеснение, а вие среща организирате... 🤭

Тя тази среща я организираме още от 23 юни.  Който иска може да погледне назад в темата 'в момента съм'.

Юни месец бях в Пловдив  за последно  и както виждате още съм жива  😅 

Не е страшно  в Пловдив  :)) 

• Харесвам 3
  • Смея се 2
Публикувано:

@master_of_germs Мастър, имам звезден компромат 🤩 ;)) в архивите на форума има поне две твои посещения на Пловдивски сБирки. Едната В.С. (преди ковид) и другата август, миналата година :)) и о, чудо! Още не си разведен! Значи не било толкова опасно в Пловдив ;)) Може би е време да затвърдиш традицията си с Пловдивските сбирки и да се помолиш Мистресата да пусне по едно командировачно за събота в Пловдив :)) 

• Харесвам 2
Публикувано:

Да изтупаме праха от темата за мини среща в Пловдив в събота 29.08. Сигурно мнго хора не са я видяли. Та така - ако сте свободни заповядайте.

Ще обновявам темата с риск да ви досадя.:smile:

• Харесвам 2
Публикувано:

Чак ме е срам да пиша… щот съм пловдивчанка, ама досега не съм била на Магеланска среща. Но така де, пишете ме този път 🙂

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 45 минути , saved_ каза:

Чак ме е срам да пиша… щот съм пловдивчанка, ама досега не съм била на Магеланска среща. Но така де, пишете ме този път 🙂

Ще се радвам да се запознаем и на живо  :))

На мен също ми е първа форумна среща и въобще съзнателна среща на живо със съфорумци 🤩 

Публикувано:
преди 3 часа, stotan каза:

А решихте ли къде в Пловдив точно ще бъде?

Не сме решили, нали до днес бяхме четирима, сега станахме пет. Ако @saved_ има някаква идея да сподели, аз напоследък рядко излизам. Все пак е събота и трябва евентуално резервация.

• Харесвам 2
Публикувано:

За съжаление уикенда няма да съм в Пловдив, последната сбирка беше във Фрикса на бул. Източен. Но точно тази събота там няма да е подходящо място, защото ще има мач Ботев - Левски и ще има народ.

• Харесвам 2
Публикувано:
На 23.08.2026 г. в 17:56, zon каза:

@master_of_germs Мастър, имам звезден компромат 🤩 ;)) в архивите на форума има поне две твои посещения на Пловдивски сБирки. Едната В.С. (преди ковид) и другата август, миналата година :)) и о, чудо! Още не си разведен! Значи не било толкова опасно в Пловдив ;)) Може би е време да затвърдиш традицията си с Пловдивските сбирки и да се помолиш Мистресата да пусне по едно командировачно за събота в Пловдив :)) 

То това миналата година не беше официална сБирка, а пълна импровизация. Така и така бяхме отишли в Пловдив да се видим с @Happy_Traveler и то си прерастна в мини-сбирка 😉

Иначе май съм бил на две официални пловдивски сБирки, по-отдавна.

Плюс това Пловдив ми е редовно място за осми декември. Понякога ходя със студентите си, пък един пък и ей-така, да обръщаме метър шотове с @T.E.Lawrence 🙂

А относно командировките, всяка година в Пловдив са поне две. Пролетта на конгрес и в началото на юни за държавен изпит. 

следствие от всичкото това е, че познавам града по-добре от някои пловдивчани и не се налага да ме ...развеждат 😄

П.П. А в събота има пловдивска сБирка ли? 

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:
преди 2 часа, master_of_germs каза:
На 23.08.2026 г. в 16:56, zon каза:

То това миналата година не беше официална сБирка, а пълна импровизация. Така и така бяхме отишли в Пловдив да се видим с @Happy_Traveler и то си прерастна в мини-сбирка 😉

Иначе май съм бил на две официални пловдивски сБирки, по-отдавна.

Плюс това Пловдив ми е редовно място за осми декември. Понякога ходя със студентите си, пък един пък и ей-така, да обръщаме метър шотове с @T.E.Lawrence 🙂

А относно командировките, всяка година в Пловдив са поне две. Пролетта на конгрес и в началото на юни за държавен изпит. 

следствие от всичкото това е, че познавам града по-добре от някои пловдивчани и не се налага да ме ...развеждат 😄

П.П. А в събота има пловдивска сБирка ли? 

Споко Мастър, и мъжът ми е всяка втора седмица в Полша комадировка от години, и още не сме се развели ;))

Потърсих да видя кои съфорумци пловдивчани са ходили на сБирки, за съжаление част от тях не са активни във форума и отдавна не пишат тук. Не знам защо.

Щом познаваш Пловдив и неговите кръчми, дай идея за място за събота вечерта. Аз познавам само фенси ресторантите, които са любими на софиянци в Капана, защото дъщеря ми си ги харесва и иска там. Ето това е темата Магеланска среща в Пловдив 29.08.2026 - Общи приказки - Магеланци

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 часа, zon каза:

Щом познаваш Пловдив и неговите кръчми, дай идея за място за събота вечерта.

Аз може да не съм от Пловдив, но съм ценител на качествената храна и добрата бира. Покрай тазгодишните концерти в Пловдив, мога да препоръчам две добри заведения:

Central Park FUSION

Намира се в центъра на добро прохладно място до градската градина.

Trattoria Internazionale

Типична италианска тратория. Единственият минус е местоположението, но за нас беше чудесно предвид концертите в близост.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 6 минути , Duke каза:

Central Park FUSION

Намира се в центъра на добро прохладно място до градската градина.

Това и аз го препоръчвам като прилично вкусно и нескъпо и сме ходили с другарчета-магеланчета от трети страни там (и не само от трети :wink:). Резервация задължително за вечер. 

Спойлер

Аз не мога на 29-ти,

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 15 минути , Argentique каза:

Това и аз го препоръчвам като прилично вкусно и нескъпо и сме ходили с другарчета-магеланчета от трети страни там (и не само от трети :wink:). Резервация задължително за вечер. 

Покажи

Аз не мога на 29-ти,

Това е едно от местата на които съм избрал. Но защо се разви в тази тема?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Argentique каза:

Аз не мога на 29-ти,

Аржи, аз пристигам в Пловдив на обяд петък 28 август с дъщеря ми. Вечерта сме на опера Кармен от 20:30h, Античен театър. Ще останем с нея до неделя късния следобяд, родителите ми ще дойдат да ни вземат с колата обратно. Моята програма извън операта и Сбирката не е фиксирана, сигурно ще отидем в Художествената Галерия дано да са я ремонтирали и отворили вече. Ако случайно имаш възможност и път към Пловдив, пиши ми да се видим двете и пием кафе :)). Хотелът ми е в центъра. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.